Handanović: Opozicija ne može da pomogne narodu jer između sebe ne mogu da se dogovore

Autor: Republika

Vesti

24.07.2020

11:13

Suprotstavljeni stavovi članica Saveza za Srbiju još jednom razdiru srpsku opozciju jer već postaje očigledno da oni nisu u stanju da se dogovore oko najvažnijih pitanja, čak i onda kada se radi o životima građana.

youtube.com/AmiG Show
Damir Handanović

Razdor unutar Saveza ovaj put je izazvala rasprava oko nabavki vakcina protiv širenja koronavirusa. Juče se pojavio apel "udružene opozicije" koji je zahtevao od Evropske komisije da uključi Srbiju u proces zajedničke nabavke vakcina. U tom pozivu evropskim institucijama zatraženo je da naši građani budu obuhvaćeni imunizacijom kao i ostali stanovnici evropskog kontinetna.

 

Tokom protekle večeri, predsedništvo Dveri na elektronskoj sednici usvaja zaključak da ne potpisuje apel opozicije i ne podrži nabavku "evropske vakcine". U obrazloženju odluke, koja je objavljena danas, potpuno su ispolitizovali pitanje od životne važnosti.

Damir Handanović je na društvenoj mreži Tviter lepo primetio da ovako neozbiljan odnos prema bitnim pitanjima još jednom pokazuje da članovi opozicije nisu sposobni da zajedno nastupe oko najbitnijih tema.

- Boškić Djilasu oko vakcine okrenuo ledja, da ne kažem guzu. Šalu na stranu, oni ne mogu da se dogovore ni oko čega, a ne da pomognu narodu. Da ponovim, zna narod sve. - zaključio je Handanović.

 

 

 

Komentari (26)

Loading
Lazar

24.07.2020 11:40

Opozicija se slaze samo oko jednog... zajednicko im je to sto ne vole Srbiju! Narod zna ko je kakav, sto su izbori i potvrdili!

Branko

24.07.2020 11:44

Kada bi kojim slučajem pobedili na izborima lideri SZS bi se posvadjali pre nego što bi i formirali vlast ali srećom narod im neće dati piliku za to.

BozaB

24.07.2020 11:46

Izmedju sebe se tuku i prepiru, to sve govori o njima.