Teodora u vezi sa Đokovićem: Bivša zadrugarka upecala najmlađeg teniserovog brata!

Autor: Milica Veljković

Zabava

03.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović uspela je da se domogne zgodnog mlađeg brata najboljeg našeg i svetskog tenisera Novaka Đokovića Đorđa.

RepublikaFoto: instagram.com/djordjedjokovicfan/youtube.com/RTV Pink Official
Đorđe i Teodora

Bivša rijaliti-učesnica i pevačica važi za velikog profesionalca u svom poslu, a lepotom se i te kako izdvojila iz mase devojaka. Na njen izgled i harizmu očito nije bio imun ni mlađani Đoković, te su uplovili u ljubavnu vezu, koja traje već četiri meseca i pretenduje da se kruniše brakom.

- Ðole i Teodora upoznali su se preko zajedničkog prijatelja na ručku u Beogradu i odmah su sevnule varnice. Razmenili su brojeve telefona, počeli da se dopisuju, a ubrzo su se i smuvali. Zajedno su već četiri meseca, ali još ne žele da se u javnosti predstavljaju kao par. Trude se da ne izlaze zajedno, već se viđaju u tajnosti u Ðorđevom stanu na Novom Beogradu. Dogovorili su da kriju vezu sve dok ne postane ozbiljna, ali i zato što nikako ne žele da im mediji budu za petama - rekao je dobro obavešteni izvor.

Da su se Đole i Džehverovićeva našli, svedoče i zajednički prijatelji koji tvrde da njih dvoje već imaju planove za letovanje, ali i za zajednički život u njegovom stanu na Novom Beogradu.

Goca: Tačno je da su zajedno, ali mi je Teodora zabranila da pričam o njenim momcima

RepublikaFoto: e-stock agency

- Rekli su mi da im je lepo u vezi i da imaju slična interesovanja. Počeli su i da planiraju zajednički odmor tokom leta, žele da vide kako će se slagati kada se dve sedmice ne budu odvajali ni tren. Ako sve prođe dobro, na jesen će početi da žive zajedno u Ðorđevom stanu - preneo je izvor.

Posle mnogobrojnih kratkotrajnih avantura, Novakov brat uživao je u velikoj ljubavi sa studentkinjom Tijanom Ralić, ali su prošle godine stavili tačku na ljubav. Međutim, izgleda da ga je prava sreća sačekala pored vrcave Džehverovićeve, koja se posle "Zadruge" glasom i stasom izdigla u prvi plan i ulovila bogatog Đokovića, možda trenutno i jednog od najpoželjnijih momaka za ženidbu. Nema sumnje da se Teodora kaje zbog rijaliti-prošlosti, pa je zato rešila da sa novim dečkom ide postepeno i sve odradi planski:

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

I Kaća Grujić bi Novakovog brata

Pevačica Katarina Grujić je pre nekoliko meseci na otvaranju jednog prestoničkog restorana sela tik uz Đorđa Đokovića sa namerom da se bliže upoznaju, proćaskaju, a da njemu ovo nimalo nije smetalo, govori i činjenica da je više vremena proveo s njom nego sa drugarima, s kojima je došao. S druge strane, Kaću su iste večeri čekale Tamara Milutinović i Edita Aradinović u drugom separeu, ali joj je bilo zanimljivije da se smeška, nazdravlja i čavrlja sa zgodnim i bogatim Đokovićem, koji je tada nedavno raskinuo vezu i bio slobodan. Ipak, izgleda da Kaća nije uspela da osvoji mladog Đorđa, ali je zato njenoj koleginici Teodori to pošlo za rukom.

- Ðole je želeo da upozna Teodoru sa roditeljima i braćom, ali ona ga je zamolila da još malo sačekaju jer ima veliku tremu! Brine je da li će joj zameriti što se takmičila u prvoj sezoni "Zadruge" i kako će je prihvatiti. Najverovatnije će se svi okupiti na ručku pre nego što Ðorđe i Teodora odu na more - zaključio je izvor.

Majka pevačice Goca Džehverović potvrdila je romansu, ali nije želela da iznosi detalje budući da joj je ćerka izričito zabranila da se meša.

- Zabranila mi je da se mešam u priče o njenim momcima da me ne bi grdila. Sad je ona šef parade! Ne znam ništa oko toga, nije mi ništa rekla - izjavila je za Pink.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
beogradjanin

03.06.2020 07:27

Decko malo tera kera... TO SE NE ZENIi... ne bi mu dali ni roditelji... pustaju ga malo da se ,, IZIVI,, NIje on GLUP... A ONA SE PONADALA...

Odgovori 15 3
Sale

03.06.2020 08:42

Hahjaha kako da ne, Djokovic je spao bas na pevaljku iz Kacareva kojoj praziluk iz dupeta jos viri. To nije njegov nivo nikako.

Odgovori 12 3
Vanja

03.06.2020 08:47

Prostakuse mamu i cerku maknite vise s portala. Dosadili ste vise. Volele bi one da se uvale tamo al to samo u njihovom virtualnom svetu mozda. Djokovici su nivo, i naravno da biraju koga ce u kucuu dovesti i ko ce ih predstavljati.

Odgovori 12 3