Nikad žešći okršaj! Rasta napao Anu Nikolić: Svi te prozivaju da si alkoholičarka, zatvaraš kafane svakodnevno!?

Autor:

Zabava

02.06.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je snimljena kako se vraća iz provoda, što je naljutilo njenog bivšeg supruga.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/ST/Vladimir Lukić
Rasta i Ana

Ana Nikolić je vratila staru figuru, ali i stare navike, pa su je paparaci nedavno uslikali kada je sabajle izašla iz jedne kafane. To je video i njen bivši muž Rasta i nimalo mu se nije dopalo kako se ponaša majka njegove ćerke, pa joj je skrenuo pažnju da obrati pažnju na ponašanje.

- Ana se malo opustila, ali daleko od toga da je bila pijana i u stanjima kao pre nekoliko godina. Bilo joj je lepo, šta ima veze što je sačekala fajront… Nije znala da su ispred fotografi koji je vrebaju, a kako ona i Rasta nisu zajedno, nije imala potrebe ni da mu se pravda gde je bila i šta je radila“, otkriva izvor.

- Naravno, čim je video Anu u medijima, Rasta ju je pozvao i besan joj svašta rekao. Između ostalog skrenuo joj je pažnju da je ona majka i da ima ćerku, te da ne sme sebi da dozvoli da je bilo ko proziva za alkohol i da je žena koja zatvara kafane, a ponajmanje mediji”, priča izvor blizak reperu i dodaje:

- Ana se prvo pravdala da je zasela sa drugaricama, te da je izgubila pojam o vremenu jer je Tara bila to veče kod njega… Međutim, kad je shvatila da Rasta ipak preteruje, samo mu je odbrusila da i on treba da pazi kako se ponaša i prekinula je dalju diskusiju, pa se i on smirio”, pišu mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading