Umalo da se izje*em sa čovekom za džabe: Tijana Ajfon sve priznala pre četiri godine?

Autor:

Zabava

28.05.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon prema navodima medija uhapšena je noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine i to u čamcu sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tijana Ajfon

Starleta se oglaisla na Instagramu demantujući ove navode, iako postoji snimak hapšenja, kao i njena fotografija iz stanice.

Inače, starleta se pre četiri godine našla u centru skandala kada je u javnosti procurio snimak u kojem Tijana priča drugu da je umalo imala odnos sa čovekom, koji je nije ni "poručio".

- Jao Bože, je l vi kapirate da sam ja otišla u "Metropol" umesto u "Kraun plazu". Nekim hotelima sobe na prvom spratu počinju brojem 1001, a nekima sa 101. I onda se potrefi da ulazim u sobu, da je u njoj lik i da je stranac... Tada je pun grad bio stranaca. Ljudi, ja sedim i pričam sa njim. I meni šalje drugarica poruku: "Pita ovaj - kad stižeš, kasniš". Ja reko: "Al ja sedim u hotelu". Ona kaže: "Tijana, gde sediš?" Ljudi, vi ne znate blama, vi ne znate šoka mog. Mogla sam se za džabe izje**ti sa čovekom - ispričala je Tijana Ajfon u razgovoru sa prijateljem.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Tijana Ajfon

Snimak je ubrzo nestao sa interneta, a Tijana je kasnije izjavila kako joj je ovaj audio-zapis upropastio život.

U petoj sezoni "Parova", Ajfonka je bila na poligrafu, iliti "Parografu", gde joj je postavljeno pitanje "da li je istina da ona na čuvenom snimku u hotelu", na šta je ona odgovorila sa "ne". Poligraf je ovo prepoznao kao tačan odgovor i na taj način, starleta je skinula "ljagu" sa sebe.

Ipak, postavlja se pitanje, koliko možemo da verujemo poligrafu iz rijalitija?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading