Biljana Sečivanović otkrila za Republiku: Bila sam i pre korone u izolaciji!

Autor:

Zabava

02.04.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Biljana Sečivanović u vreme pandemije koronavirusa oglasila se za naš portal u kome je otkrila kako provodi svoje dane u karantinu.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Sečivanović

Naime, kako su nastupi pevača stali tokom vanrednog stanja u zemlji, pa su svi može se reći na podužem kolektivnom godišnjem odmoru, svako na svoj način organizuje svoje vreme kako bi mu ovaj vremenski period prošao što brže i kvalitetnije.

Kada smo pozvali Bilju prekinuli smo je u sređivanju cveća na terasi jer je kako nam je rekla to opušta. Da mnogo ne haje za situaciju koja se događa i da joj izolacija ne pada toliko teško pevačica je otkrila i zbog čega: 

- Trenutno sam na terasi sređujem cveće, ne opterećujem se mnogo situacijom oko koronavirusa jer sam i pre svega ovoga na neki način bila u izolaciji. Nisam nešto preterano aktivna više sam provodila vreme u kući, tako da mi ovo teško ne pada. Uvek nađem da radim nešto i što je najbitinije sa svojom sam porodicom. Pridržavamo se svih mera i odgovorni smo - kaže Bilja za Republiku. 

Obzirom da se u pevačicinoj porodici pre nekih mesec dana odigrala drama gde joj je pastroka bila pretučena od strane oca devojčicine drugarice, pitali smo Biljanu kakva je sada situacija i da li su se stvari smirile. 

- Sve je sada u redu, Nikolina je dobro. Nemamo nikakvih problema - rekla je pevačica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading