Sofija ponižava Luku: Potez manekenke i fudbalera naišao na podsmeh fanova!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović je spreman sve da uradi za svoju devojku Sofiju Milošević, pa čak i da reklamira torte i salone za ulepšavanje.

RepublikaFoto: Starsport/instagram.com/sofijamilo
Luka i Sofija

Sudeći po svežim fotografijama koje su preplavile internet, Jović slobodne dane u pauzi prvenstva umesto sa desetomesečnim sinom Davidom provodi slikajući se po salonima lepote i poslastičarnicama. Naime, prvi dan odmora Jović i Miloševićeva obišli su jedan studio lepote, gde su pozirali pored reklame, a tu sliku podelio je pomenuti salon uz opis: "Luka Jović i Sofija Milošević", nakon čega su usledilišaljivi komentari na račun madridskog fudbalera, koje je administrator stranice odmah brisao. E, nakon što su se ulepšali na kompenzaciju, Sofija i Luka zaputili su se u poslastičarnicu, gde su se ovog puta slikali pored torte sa njegovim likom. Kako je i ta reklamna slika osvanula na Instagramu na društvenim mrežama, ubrzo su usledile šale na račun Realovog igrača.

RepublikaFoto: instagram.com/ plazabeautycentar
Luka i Sofija

- Molim vas obavestite dečka što pre podne reklamira botoks, a po podne torte da je on igrač Real Madrida, a ne propala blogerka i da je ovo pored njega (Sofija prim. aut) ispušena muštikla čiji je spisak reprezentativaca duži od Tumbakovićevog - stoji u tvitu na koji su se nadovezali i ostali korisnici.

- Nema mu spasa - takođe je jedan od komentara.

Na društvenim mrežama igrača Real Madrida nazivaju propalim blogerom

Bilo je i onih koji su se zapitali da li je Real propao kada njegovi fudbaleri moraju da jedu i da se ulepšavaju na kompenzaciju do onih da ga Sofija i te kako sramoti, a da on toga nije svestan.

Svakako, očigledno je da je fudbaler potpuno odlepio za manekenkom jer kako drugačije objasniti ovakve poteze, kojih bi se postideli i neki fudbaleri iz najmanje rangiranih liga, a kamoli igrač Real Madrida.

Foto: instagram.com/sofijamilo

Kvota 5 da će Luka Sofiji napraviti dete

Da je Sofija smotala Luku, jasno je i kladioničarima koji su dobili kvotu na kladionicama. Naime, pre nekoliko dana izašla je kvota da će Jović u 2020. napraviti dete Sofiji, a za ovo glasanje je određena kvota 5. Kada budu videli najnovije fotografije iz salona i poslastičarnice, sigurni smo da će kvota i te kako da padne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading