Kija je prava pilićarka: Željko Šašić opleo po Kockarevoj!

Autor:

Zabava

13.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšoj rijaliti-zvezdi Kristini Kiji Kockar nije se svidelo što je Željko Šašić rekao da ne prati njen rad niti zna kako ona peva, pa mu je poručila da bi mogao da opere kosu jer je masna. Pevač je dugo ćutao na ovu Kijinu prozivku, a onda joj je zapušio usta za sva vremena.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkosasic.official
Željko Šašić

- Rijaliti-zvezde koje snimaju pesme podržavaću kada vidim da su napravile uspešan CD, pa drugi, pa treći. A ove pilićare sa ponekim singlom ne razumem, zapravo ne razumem publiku koja to podržava - rekao je Željko za Svet i dodao:

Ne razumem publiku koja podržava ljude sa ponekim singlom, rekao je pevač

Foto: Printscreen/dailymotion.com

Kockareva: Šašić je Lukasova rezerva!

Kija je nakon javnih prozivki koje je imala sa Željkom Šašićem koristila svaki intervju da ga malo bocne, pa ga je tako uporedila i sa Acom Lukasom, koji mu je preoteo ženu Sonju Vuksanović.

- Neka čovek koji je rezerva Ace Lukasa bolje vodi računa o svom životu i o sebi, nego što mene komentariše. Željko bi trebao da se pozabavi sobom, a mene neka ostavi na miru - izjavila je tada Kija.

- Neću više da komentarišem Kiju, kada sam rekao da ne znam ko je ta pevačica, ona je izjavila da bih mogao da operem kosu jer mi je masna. Ja kosu negujem bolje od svih žena i samo sam se nasmejao. Smešno je da se ja poredim sa njom.

Podsećamo da je sukob između Šašića i Kockareve počeo pre godinu dana, kada je pevač prokomentarisao da je Kija instant zvezda i da će trajati neko vreme, pa će je svi zaboraviti. Takva izjava se rijaliti-zvezdi nije nimalo dopala, pa je odmah Šašića uvrstila u neprijatelje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vasko

13.11.2019 10:17

Pre će biti da je on pilićar i da pilićari po kafanaam za sitan bakšiš i piće.

Odgovori 12 2
COBA

13.11.2019 10:20

Пензионисани певач старачког гласа, напада младе и лепе певачице, да би добио кадар и појавио се у медијима. Јер њега нигде нема и неће га бити. Шашић у пензију па поп на капију.

Odgovori 14 3
Živo

14.11.2019 07:06

@COBA - Dan posle napao je i Lunu.

Živo

14.11.2019 10:15

Posle Kije napao je i Lunu. Koja je sledeća?