Jesu li ovo Zvezde Granda ili Zadruga? Takmičarka urlala na žiri i jurila ih po studiju!

Autor:

Zabava

30.10.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Radulović iz Petrova predstavila se u prvom krugu "Zvezda Granda" pesmama "Daj ne pitaj" od Viktorije i "Bolujem u sebi" Marine Živković. Čim je zapevala prvu pesmu žiri je počeo da se buni jer im nije prijalo ono što čuju tako da su se odlučili za panik taster.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Zvezde Granda

- Izvini devojko ali ovo uopšte nije bilo dobro. Postoje li još neke pesme od Viktorije osim ove dve? - pitala je Marija. 

- Ali da ste čuli drugu možda ne biste tako mislili - rekla je Irena, a onda je Saša dozvolio da otpeva i drugu. 

- Evo za Mariju - rekla je takmičarka i poslala joj poljubac. Kad je završila pevanje Saša je rekao da moraju da ispoštuju proceduru, a kad je Dara rekla da neće da joj bude mentor to je značilo ispadanje. 

- Mnogo sam se uplašila - rekla je Irena. Jelena je tražila da ipak malo porazgovara sa njom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Irena Radulović

- Ja znam da ovo  nije bilo dobro ali isto tako znam da može mnogo bolje. Evo može li ponovo druga pesma? - rekla je Irena.

Dok je Marija vikala "pozorište u kući", Bosanac je rekao da Popović treba da je pusti da peva ponovo. Onda je prišla stolu i pevala za Mariju. 

- Bila sam prošle godine i ispala kao iz voza. Šta da radim? Strah me od vas, a divni ste svi zaista - rekla je kandidatkinja, a zatim je pritrčala i otpevala ponovo pesmu za Daru Bubamaru. Dara je krenula da đuska, a onda se popela na sto i videle su joj se gaćice. U zanosu je čizmom pritisla taster za "da". 

Takmičarka je izljubila prvo svoju mentorku, potom Jelenu, pa Mariju, a onda je poljubac sa Bosancem trajao tri minuta. Kad je trebalo da poljubi Džordža on je pobegao sa scene, a ona je počela da trči za njim da ga nađe. Ovaj nastup sigurno odlazi u istoriju takmičenja kao jedan od najzabavnijih. 

Možete ga pogledati na 1:05:40 sledećeg snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivica

31.10.2019 14:59

Uzmi batinu za bitange.

Miško

31.10.2019 16:46

Cirkuzanti svi. Stavite ih sve u šator pa pošaljite daleko u svet da zaradjuju.