Luna čula Cecin komentar o njoj: Njen odgovor će sve rasplakati!

Autor: Pink.rs

Zabava

01.09.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva ceni folk divu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Odnos Anastasije Ražnatović i Lune Đogani intrigirao je javnost dok su njih dve bile u dobrim odnosima, a još više kada su prestale da se druže. Kako je Luna pričala u "Zadruzi 1", razlog za prekid njihovog prijateljstva bio je dečko i to što je, kako je Đoganijeva tada navela, on bio bitniji Anastasiji od nje.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je progovorila o Luni i rekla da je imala lepo mišljenje o njoj dok se družila sa njenom ćerkom, ali i istakla da ne zna kakva je Đoganijeva sada jer je nije videla pet godina.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović

Luna je saznala za pevačicinu izjavu  i zahvalila se Svetlani Ceci Ražnatović.

- Pre svega, ja Cecu i njenu porodicu poštujem kao ljude koji su vezani za jedan period mog života. Uz njih sam se uvek osećala lepo. Mnogo puta me je majčinski savetovala i zahvalna sam joj na tome. Ostvarena je na svim poljima i veoma mi imponuje kada me jedna takva žena komentariše. Ja sam ostala ona Luna koju ona pamti. Nisam se promenila osim sto sam odrasla i sazrela - izjavila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
marina

01.09.2019 12:06

Luna se potpuno promenila od odlaska iz Cecine kuce. Nije ona vise za tu kucu.

Odgovori 17 1
čilimarko

01.09.2019 16:10

jadnice bolje ćuti. Žena te primila u svoj dom a ti stalno spominješ njenu ćerku Anastaziju. Da imaš pameti iz poštovanja prema toj porodici nikad ne bi rekla da bi volela da snimiš spot sa JK. Ti si jedna mala drolja.

Odgovori 10 2
jelka

01.09.2019 17:57

@čilimarko - Luna je mnogo puta priznala da je nemoralna.