Rada i Prija neutešne zbog smrti drugarice: Počivaj u miru najlepša naša, Dijana!

Autor:

Zabava

22.07.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misica Dijana Milojkovuić izgubila je danas borbu sa kancerom u 33-oj godini, a poznate pevačice veoma su pogođenje njenom smrću.

Foto: instagram.com/dijanaslife
Borila se do kraja... Dijana

Dijana koja je bila simbol borbe nad opakom bolešću i koja je propagirala optimizam i pozitivne misli i u najtežim trenucima, zadobila je simpatije brojnih pevačica i drugih javnih ličnosti poput Rade Manojlović, Ane Nikolić, ali i Aleksnadre Živojinović.

Tragična vest koju je objavio Dijanin brat Miloš Milojković o smrti svoje sestre, danas je sve pogodila.

- Počivaj u miru sestro - poručio je on uz datum njenog rođenja, a zatim i smrti.

Foto: instagram.com/mmmilasin
Najpre se oglasio Dijanin brat...

Rada Manojlović uputila je dugačko pismo posvećeno Dijani, a potom izjavila saučešće porodici:

 

 

- Nema više šta ni da se kaže. Ova vest je toliko neverovatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u neverici...Teško je čak i da se napiše, a kamo li da se prihvati najgora i najcrnja istina... Čast mi je što sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu reč, a od tebe se samo tako nesto i moglo čuti. Hvala ti sto si mojoj sestri Mariji i meni pružila iskreno prijateljstvo, želela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo život. Hvala ti što sam bila u tvojoj blizini, videla uživo tvoju nestvarnu lepotu, oči, osmeh, uživala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strašnu muku i borbu koju si u sebi proživljavala. Zauvek ću ti se diviti i misliti o tebi, ti si naš istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija. Počivaj u miru, najlepša Dijana. Porodici najdublje saučešće - napisala je Rada.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Rada i Dijana

- Otišla si mila moja... hvala za svaku lepu reč i osmeh... volim te, zauvek... - poručila je potresena Aleksandra Živojinović u neverici zbog tužnih vesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otisla si mila moja...hvala za svaku lepu rec i osmeh... volim te, zauvek...?

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jul 22, 2019 at 12:15pm PDT

 

Sa mladom misicom su se oprostili i Saša Vidić, ali i Katarina Živković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading