Dragana Mirković: Moje kolege guraju decu u medije, a posle kukaju!

Autor: telegraf.rs

Zabava

20.08.2017

16:33 >> 15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković koja sa suprugom Tonije, sinom Markom i ćerkom Manuelom, trenutno boravi u Srbiji, ispričala je za portal telegraf.rs da joj je drago što mediji poštuju njenu i odluku njene dece za ne medijsko eksponiranje, a dok mnoge njne kolege lažu da ne žele da im deca budu u medijima, jer ih kako pevačica tvrdi sami guraju u javni život.

Foto: Promo foto
Luče iz Kasidola: Dragana Mirković

- Postoje neke kolege, koji kao roditelji, smatraju da je divno gurati decu da budu u prvom planu, jer možda će se bolje probiti, dobiti bolji posao...  To je stvar izbora i roditelja i dece. Što znači, postoje roditelji i deca, koji smatraju da to nije lepo i da to ne žele, a postoje roditelji i deca koji smatraju da je to divno i to prosto žele. Tako da nemamo potrebe da se lažemo time kao: "Jao ne mogu da živim". Evo mi smo ovde u Srbiji mesec i po dana i moja deca su tu, i svi to znaju, pa ih niko ne slika, a lako bi ih mediji pronašli da žele - izjavila je Dragana .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading