DIDI OPET LUPA GLUPOSTI: Tramp nije stigao da me zove, zauzet je oko problema u Beloj kući

Autor:

Zabava

18.08.2017

16:00 >> 14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dijana Janković Rokvić uporna je u želji da se probije na strano tržište, a o njenim uspesima na drugom kontinentu najčešće slušamo upravo od nje

Foto: instagram.com/didijofficial
Didi

Didi Džej, kako je sebe nazvala za američko tržište, gostovala je u jutarnjem programu kod Snežane i Sarape na TV Pink i tada poželela da otkrije sva svoja dostignuća u Americi. Tim povodom je rekla i da je u pregovorima sa predsednikom SAD Donaldom Trampom da nastupa na njegovim zabavama.

- Istina je da je bilo pregovora da ću nastupati za gospodina Donalda Trampa, ali pošto je on sad jako zauzet oko problema u Beloj kući nismo još uvek dogovorili te nastupe, ali mislim da će se to desiti uskoro. Pevaću na nekim privatnim zabavama, koncertima koje oni organizuju, ne mogu to sad da otkrivam, to je velika stvar.

Najveći uspeh

Na pitanje voditelja da li smatra da je pevačica koja je napravila najveći uspeh u Americi, Didi je rekla:

Foto: Tanjug
Tramp Didin prijatelj

- Ja mislim da jeste, ja pričam o sebi, nisam upućena u ostale. Mnogi mi govore da nisu videli da neko dođe u Ameriku iz Srbije i napravi takav uspeh. Ja sam otišla da snimim jednu pesmu i onda sam upoznala Šegija, snimila sam s njim duet, pesma je jako dobro prošla s obzirom na to da se vrtela na preko 200 radio-stanica u Americi. On je zaista divan, podržao me je, radili smo spot u Majamiju. Tamo je zaista sve drugačije, zvezde su divne i svi podržavaju jedni druge, dosta su mi pomogli i to je baš super - rekla je pevačica i nastavila:

- Imala sam turneju u 12 gradova, fenomenalno je prihvaćeno. Išla sam duž cele Amerike, bila sam u San Dijegu, Majamiju, Los Anđelesu, na gej-paradi u Majamiju i Finiksu, bila sam čak i u Teksasu, svako jutro sam letela u drugi grad. Nisam imala vremena ni za tonsku probu, morala sam pravo na stejdž - objasnila je Dijana i dodala da je album na engleskom jeziku već gotov.

Duet sa svetskom zvezdom

- Ja već imam završen album na engleskom jeziku, ali moji menadžeri su to zaustavili, hoćemo da dodamo još neke pesme da to sve bude savršeno, tako da će izaći na jesen. Spremam jednu pesmu koja će biti veliki svetski hit s velikom svetskom zvezdom.

 

Voditelj Predrag Sarapa pitao ju je da li je u pitanju pevačica Dženifer Lopez, a Jankovićeva je kratko odgovorila:

- Pa možda da, mislite o tome.

Dijana takođe tvrdi da je dobila ponudu od jednog poznatog multimilijardera da nastupa u Las Vegasu.

- Dobila sam ponudu iznenada posle nastupa koje sam imala po Americi. Trebalo bi da nastupam u Las Vegasu na 11 nastupa, nisam mogla da verujem kako su brzo čuli za mene. I Dženifer Lopez treba da nastupa tamo, Džejson Derulo i mnoge druge velike zvezde. Još smo u pregovorima, baš sam uzbuđena i biće velika čast za mene ako se to desi - rekla je Didi i dodala da svetske zvezde traže njene kreacije.

- Obožavaju moje haljine, moram da vučem kofere u Los Anđeles i Njujork da ih donosim. Planiram da imam revije tamo - otkrila je Jankovićeva i istakla da joj se u Americi niko ne udvara.

- U Americi svi poštuju to što sam udata, niko ne sme da mi se udvara - zaključila je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading