Katarina Živković na korak od bankrota!

Zabava

19.08.2017

11:52 >> 11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković totalno je bankrotirala, vest je koja je do nas stigla putem naših izvora, a kao glavni razlog bankrota navodi se da je pevačica za samo mesec dana potrošila čitavih 70.000 evra kako na remont svog stana, tako i na obnovu roditeljskog doma u Leskovcu, a zatim se ponovila i novim džipom nisan djuk od 20.000 evra, a ono što je najviše koštalo jeste novi album koji će uskoro da objavi.

Foto: Promo/Đ. Zlatković
Seksi Kaća

- Kaća je u haosu, mnogo para sve košta, a ona je sama i nema sponzora kao mnoge njene koleginice, ali ona to muški sve drži pod kontrolom i ide dalje. Renovirala je stan u kojem stanuje u Zemunu, a posle toga je renovirala i roditeljski stan u Leskovcu, dok je u međuvremenu kupila i džip. Sve to mnogo košta, a ona sve vreme snima nove pesme i spotove, tako da je pukla čitavih 70.000 evra - otkriva naš izvor, a Kaća je za Srpski telegraf delimično potvrdila naša saznanja.

- Ne žalim se. Svaka pevačica iza koje ne stoji bogati sponzor ili ne znam ko već može se naći u ovoj situaciji. Nisam baš bankrotirala, ali sam mnogo novca uložila. Hvala bogu da je tako. Uskoro stižu nove pesme i spotovi, tako da jedva čekam, a novac će se zaraditi već - kaže Živkovićka.

Pogledajte nove fotke koje je Kaća uradila:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading