STOJA PUKLA NA SUDU: Seki plaća 100.000

Zabava

19.08.2017

05:00 >> 03:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi već i zaboravili medijski rat nekada dobrih drugarica i koleginica Seke Aleksić i Stoje Novaković, ekipa Srpskog telegrafa donosi najnovije informacije vezane za ovu aferu, koja je pre više od deset godina završila i na sudu.

Foto: instagram.com/stojainstitucija
Stoja

Naime, Seka je tada presavila tabak i tužila Stoju za klevetu jer je Novakovićka u jednom tabloidu izjavila da je Aleksićka oralno zadovoljavala gazdu lokala u kojem je nastupala, i to pred prisutnim gostima i članovima orkestra. Zbog toga Stoja sada mora koleginici da isplati 100.000 dinara.

- Sudski proces trajao je godinama, da bi nakon donesene prvostepene presude u korist Seke Aleksić, Stoja uložila žalbu Višem sudu u Beogradu jer nije želela da plati Seki odštetu u iznosu od 100.000 dinara - priča naš odlično obavešteni izvor i otkriva najnovije detalje ovog slučaja:

- Stoja je sve vreme tvrdila da su joj celu aferu namestili njoj poznati, bliskih ljudi, međutim, na sudu to nije bilo dokazano. Stoja nije želela da plati pomenuti iznos ne zato što nema taj novac, već zato što je smatrala, a i sada smatra, da ona nema blage veze sa tim. Pre više od godinu dana, Stoja je rešila da preda žalbu Višem sudu, ali je pre nekoliko dana ipak odustala jer joj je bilo naporno da se bakće sa tim, tako da je sada dužna da Seki isplati sudski donesenu presudu u novčanom iznosu od 100.000 dinara.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Srećna Seka sa Veljkom će pare da broji

Iako su mnogi tada mislili da će prozivke između ove dve pevačice ostati samo u okviru tabloidnih naslova, ipak se desilo da se njih dve nikada nisu izmirile, a jedina spona među njima bio je sud i zakazana sudska ročista.

- Ono što je zanimljivo jeste da se njih dve poznaju veoma dugo, još iz vremena kada je Stoja žarila i palila na početku karijere, a Seka bila amaterski pevač. Stoja je prepoznala njenu volju i talenat da uspe i čak joj je Seka bila gost na jednom koncertu, negde u Republici Srpskoj. Sve je bilo okej dok nisu krenula prepucavanja u žutoj štampi, te ova je bila krezava, te ova je oralno zadovoljavala gazdu, i eto kako se završilo - dodaje naš izvor.

Podsećamo da je Stoja javno, pred kamerama jedne televizije, čestitala Seki Aleksić rođenje sina, te da je kasnije u komentarima izjavljivala da bi svakome čestitala tako lep i veliki događaj.

Pozvali smo Stoju, ali ona nije bila rečita povodom ovog slučaja.

- Nemam komentar. Hvala i prijatno - bilo je sve što je izgovorila, dok se Seka nije javila na telefon, niti odgovorila na SMS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading