Karleuša bacila cveće u kontejner: Pop diva sahranila Dan zaljubljenih!

Autor:

Zabava

14.02.2019

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša nedavno se našla u centru se*s skandala sa fudbalerom Ognjenom Vranješem koji je objavio njene eksplicitne fotografije, ali i prepisku. A nakon što je sve ovo izgladila sa suprugom Duškom Tošićem koji trenutno boravi u Australiji, pevačica je u Beogradu bacila svo cveće koje je dobila na današnji praznik ljubavi.

RepublikaFoto: Prntscrin
Pobacala cveće... Jelena

Izgleda da se Jeleni ljubav smučila, ili više nije u modi pa je odlučila da sve bukete koje je danas dobila odloži u kontejner. 

Ovaj prizor Jelena je ovekovečila i fotografijom koju je objavila na svom profilu na instagramu, a uz cveće postavila i kostura.

Da li ovaj kostur simbolizuje to da je Karleuša završila sa ljubavlju ili je samo sahranila Dan zaljubljenih koji ne želi da slavi, zna samo ona.

Foto: instagram.com/karleusastar
Dan zaljubljenih kod Jelene Karleuše

Za to vreme njen suprug, Duško Tošić objavio je video koji nema nikakve veze sa praznikom ljubavi, već sa činjenicom da uživa u Sidneju.

Foto: instagram.com/duskotosic
Duško uživa u Sidneju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seka

14.02.2019 14:17

Ako je bacila, pa to i nije njen praznik, namenjen je iskrenoj, cistoj ljubavi, a ne kurvanju!!!