Nina ostavila tenisera zbog biznismena iz Majamija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Lečić stavila je tačku na jednogodišnju vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem kada je upoznala biznismena iz Majamija u kog se odmah zaljubila i sa kojim provodi novogodišnje praznike.

RepublikaFoto: instagram.com/nina_radulovic
Nina Radulović i Filip Krajinović

Naime, zgodna voditeljka je rekla zbogom teniseru i započela ljubavnu vezu sa biznismenom srpskog porekla koji živi i radi u Majamiju. Kako Srpski telegraf saznaje, u pitanju je bivši profesionalni sportista koji je nakon završetka karijere uplovio u svet biznisa.

Nina i njen novi dečko su se upoznali preko socijalne mreže Instagram

- Nina i njen novi dečko su se upoznali preko socijalne mreže Instagram. Dugo su se dopisivali, a onda su prešli na telefon. Duge prepiske zamenili su dugom razgovorima na video-pozivima putem Vocapa, gde su se gledali po nekoliko sati i pričali. Mesec dana nakon dugih razgovora i poruka, momak je u decembru došao u Srbiju, gde su se upoznali i odmah zaljubili jedno u drugo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real happiness is the one when it's shared ?

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Jan 12, 2019 at 12:09pm PST

- Novogodišnje praznike su proveli u Majamiju, gde se ona i dalje nalazi. Nina se toliko zaljubila da bukvalno ne skida osmeh sa lica. Presrećna je, on joj sve ugađa i tretira je kao princezu. Bila je jako napeta dok su boravili u Srbiji zato što se plašila da za novog izabranika ne saznaju novinari i opet ne pokrenu aferu koja bi pretila da ugrozi njihov odnos, što ona nije želela - završava priču izvor.

Kako dalje izvor navodi, Nina je novog dečka upoznala i sa roditeljima, kao i sinom, koji je oduševljen njim. Za novu romansu lepe voditeljke znaju samo najbliži prijatelji jer je odlučila da ovu vezu sačuva od javnosti koliko može.

U prilog navodima do kojihj smo došli govori i činjenica da je Nina po dolasku u Majami okačila Instastori na kojem je snimila pogled sa balkona i napisala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miami state of mind ✈️??

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Jan 11, 2019 at 6:31am PST

- Moja kuća u Majamiju - stajalo je u objavi Radulovićeve.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo voditeljku, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Nina je bila šest godina u braku sa glumcem Branislavom Lečićem, sa kojim ima sina Lava. Sredinom 2016. su se razveli, a pola godine kasnije uplovila je u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, sa kojim je bila godinu dana u ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading