TEMPERATURNI ROLERKOSTER SE NASTAVLJA I DANAS! Hroničnim bolesnicima se savetuje JEDNO - evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.02.2024

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednim danima, očekuje se umereno do potpuno oblačno vreme.

TEMPERATURNI ROLERKOSTER SE NASTAVLJA I DANAS! Hroničnim bolesnicima se savetuje JEDNO - evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje! (FOTO)

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavljuje promenljive vremenske prilike širom Srbije tokom današnjeg dana, sa sunčanim intervalima koji će se smenjivati sa oblacima.

U jutarnjim časovima, sunčano vreme očekuje se u Vojvodini i Negotinskoj Krajini, dok će ostali delovi zemlje biti pod umerenim i potpunim oblačnim pokrivačem. Na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje mogući su lokalni pljuskovi, dok se u planinskim predelima može očekivati slab sneg.

Vetar će uglavnom biti slab do umeren, severozapadnog pravca, dok će na istoku i u planinskim predelima povremeno biti jak, a na planinama istočne Srbije mogući su kratkotrajni udari olujne jačine.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Grad Beograd

Temperature će se kretati u rasponu od 1 do 13 stepeni Celzijusa, sa najnižom temperaturom u Beogradu od 2 do 5 stepeni u jutarnjim časovima, dok će najviša dnevna temperatura iznositi oko 11 stepeni.

Narednih dana, pretežno sunčano vreme će se zadržati, sa malom do umerenom oblačnošću, dok se na jugu zemlje očekuje slab jutarnji mraz. Međutim, u nedelju se očekuje prolazno naoblačenje praćeno kišom, koje će se tokom dana proširiti na veći deo teritorije Srbije.

U narednim danima, očekuje se umereno do potpuno oblačno vreme, sa mogućim lokalnim pljuskovima, dok će na planinama biti prisutan slab sneg.

Građani i hronični bolesnici su pozvani da prate uputstva RHMZ-a i prilagode svoje aktivnosti vremenskim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading