VREMENSKI ROLERKOSTER SE NASTAVLJA! Stiglo drastično zahlađenje sa KIŠOM - evo u kojim mestima je čak moguć i SNEG! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.02.2024

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najniža temperatura biće u rasponu od 4 do 9 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura biti od 10 do 14 stepeni Celzijusa.

VREMENSKI ROLERKOSTER SE NASTAVLJA! Stiglo drastično zahlađenje sa KIŠOM - evo u kojim mestima je čak moguć i SNEG! (FOTO)

Foto: RINA

Prema najnovijoj prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas se očekuje umereno do potpuno oblačno vreme u Srbiji, praćeno blagim padom temperature. Na severu zemlje predviđaju se suvo vreme sa sunčanim intervalima, dok će u ostalim delovima zemlje biti mestimičnih kišnih padavina, a na planinama snega.

Vetar će biti umeren do jak, sa udarima olujne jačine na planinama istočne Srbije, uglavnom severozapadni. Najniža temperatura biće u rasponu od 4 do 9 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura biti od 10 do 14 stepeni Celzijusa.

U Beogradu se takođe očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, uz blagi pad temperature i mogućnost kratkotrajnih kišnih padavina tokom dana. Vetar će biti umeren do jak, severozapadni. Najniža temperatura u prestonici biće od 5 do 7 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura iznositi oko 11 stepeni Celzijusa.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Kiša

Za sredu se prognozira promenljivo oblačno vreme u većem delu zemlje, dok će na jugu i jugoistoku biti pretežno oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom, a na planinama sa snegom. Tokom kraja nedelje očekuje se stabilizacija vremenskih prilika sa malo do umereno oblačnim vremenom i sunčanim intervalima.

U narednom periodu, početkom sledeće sedmice, očekuje se pretežno oblačno vreme, uz mogućnost slabih padavina na pojedinim lokacijama. Sugrađanima se preporučuje da budu pripremljeni za promenljive vremenske uslove i da prate najnovije meteorološke informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading