PONOVO ĆE SE ZABELETI: RHMZ najavio gde će padati sneg u narednim danima!

Autor:

Vesti

12.02.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, sutra nas očekuje umereno do potpuno oblačno vreme i dodatno zahlađenje.

PONOVO ĆE SE ZABELETI: RHMZ najavio gde će padati sneg u narednim danima!

Foto: shutterstock

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je najavu za večeras, koja predviđa oblačno vreme sa slabom kišom u pojedinim delovima zemlje, dok se na visokim planinama očekuje i sneg.

Vremenska prognoza za sutra

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, sutra nas očekuje umereno do potpuno oblačno vreme i dodatno zahlađenje. Na severu zemlje biće suvo sa sunčanim intervalima, dok se u ostalim delovima očekuje povremena kratkotrajna kiša, a na planinama i sneg. Vetar će biti umeren do jak, sa olujnim udarima na planinama istočne Srbije, pretežno severozapadni. Najniža temperatura biće od 4 do 9 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura biti od 10 do 14 stepeni.


Detalji o temperaturama i vetrovima

U večernjim satima očekuje se slab vetar, dok će tokom dana vetar biti umeren do jak, naročito na planinama istočne Srbije gde se očekuju udari olujne jačine. Najniža temperatura biće od 5 do 7 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti oko 11 stepeni Celzijusa.

Ova najava RHMZ-a pruža detaljne informacije o vremenskim prilikama koje se mogu očekivati večeras i sutra u Srbiji, posebno naglašavajući mogućnost snega na visokim planinama. Svi građani trebalo bi da budu obazrivi i da se pripreme za dodatno zahlađenje, kao i za moguće promene u vremenskim uslovima tokom narednih dana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading