VREMENU VIŠE NE MOŽEMO DA UHVATIMO NI KRAJ NI POČETAK! Pred nama dan kakav ODAVNO NISMO IMALI: Nakon minusa, stiže PREOKRET!

Autor: D.B.

Vesti

24.01.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnje temperature će se kretati od -3 do 5 stepeni, dok će maksimalne dnevne temperature biti u rasponu od 8 do 14 stepeni.

VREMENU VIŠE NE MOŽEMO DA UHVATIMO NI KRAJ NI POČETAK! Pred nama dan kakav ODAVNO NISMO IMALI: Nakon minusa, stiže PREOKRET!

Foto: Tanjug/NENAD MIHAJLOVIC/J. PAP

U četvrtak, Srbija će biti obasjana suncem, dok će na istoku, jugu i jugoistoku zemlje biti promenljivo oblačno, sa mogućim slabim padavinama u jutarnjim časovima. Meteorolog Đorđe Đurić najavljuje da će severozapadni vetar biti umeren, ali će tokom dana jačati, te će posle podne biti jak.

Temperaturna prognoza za četvrtak

Jutarnje temperature će se kretati od -3 do 5 stepeni, dok će maksimalne dnevne temperature biti u rasponu od 8 do 14 stepeni. U Beogradu se očekuje sunčano vreme i blago povećanje temperatura u odnosu na prethodne dane. Severozapadni vetar će biti umeren, ali će tokom dana jačati, te će maksimalna dnevna temperatura iznositi 11 stepeni.

Uz ovakvu prognozu vremena, građani Srbije će imati priliku da uživaju u toplijem danu i sunčanim intervalima, dok će severozapadni vetar dodatno osvežiti atmosferu. S obzirom na najavljene temperature, preporučuje se slojevito oblačenje kako bi se adekvatno pripremili za variranje temperatura tokom dana.

Podsećamo, vetar će biti slab i umeren, tokom dana u skretanju na južni, a uveče i noću ponovo severozapadni, u Timočkoj Krajini u pojačanju. Najniža temperatura od -4 do 2 °C, a najviša od 5 do 11 °C.

U Beogradu će tokom jutra i dela prepodneva biti pretežno vedro, uz slab mraz, naročito pri tlu. Do sredine dana očekuje se naoblačenje, pa će po podne biti pretežno oblačno, dok se slaba kratkotrajna kiša u pojedinim delovima grada očekuje se uveče i u toku noći. Vetar slab i umeren, tokom dana u skretanju na južni, a uveče i noću ponovo severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 1 °C, a najviša oko 10 °C.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading