OPREZ! RHMZ upozorava - OVE dve pojave moguće ujutru, povedite računa!

Autor:

Vesti

24.01.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se očekuje i do 11 stepeni!

OPREZ! RHMZ upozorava - OVE dve pojave moguće ujutru, povedite računa!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/pixabay.com

Ujutro će na jugozapadu, jugu i istoku Srbije biti niske oblačnosti, dok se u ostalim krajevima očekuje pretežno vedro vreme, uz slab mraz. Tokom dana doći će do novog naoblačenja sa severozapada, koje će po podne doneti kišu, najpre u Vojvodini, a uveče i u toku noći tek ponegde i u ostalim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

- U toku jutra pretežno vedro uz slab mraz, osim na jugoistoku i istoku zemlјe gde je niska oblačnost. Magla će smanjivati vidlјivost po kotlinama i dolinama reka jugozapadne Srbije, kao i u donjem Podunavlјu na manje od 500 m. Lokalno se očekuje pojava poledice - piše u najavi RHMZ.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Knjazevačke Vesti

Led

Podsećamo, vetar će biti slab i umeren, tokom dana u skretanju na južni, a uveče i noću ponovo severozapadni, u Timočkoj Krajini u pojačanju. Najniža temperatura od -4 do 2 °C, a najviša od 5 do 11 °C.

U Beogradu će tokom jutra i dela prepodneva biti pretežno vedro, uz slab mraz, naročito pri tlu. Do sredine dana očekuje se naoblačenje, pa će po podne biti pretežno oblačno, dok se slaba kratkotrajna kiša u pojedinim delovima grada očekuje se uveče i u toku noći. Vetar slab i umeren, tokom dana u skretanju na južni, a uveče i noću ponovo severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 1 °C, a najviša oko 10 °C.

Sutra će biti promenljivo i vetrovito uz smenu sunca i oblačnih intervala, dok će u petak biti suvo veći deo dana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading