VREMENSKI ROLERKOSTER U PUNOM JEKU! Drugog dana decembra do ČAK 25 stepeni - još malo pa ćemo i kratke rukave da nosimo! (FOTO)

Autor: S.B.

Vesti

02.12.2023

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja temperatura od 7 do 17, na jugoistoku i istoku zemlje hladnije od 0 do 4 stepena.

VREMENSKI ROLERKOSTER U PUNOM JEKU! Drugog dana decembra do ČAK 25 stepeni - još malo pa ćemo i kratke rukave da nosimo! (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Srbiji će danas biti umereno oblačno, natprosečno toplo i vetrovito, s najvišom dnevnom temperaturom od 19 do 25 stepena Celzijusa, a u Timočkoj Krajini osetno hladnije, oko 8 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar koji će u planinskim predelima, posebno zapadne i jugozapadne Srbije, imati olujne udare uz dalje topljenje snežnog pokrivača.

Jutarnja temperatura od 7 do 17, na jugoistoku i istoku zemlje hladnije od 0 do 4 stepena. Novo prolazno naoblačenje sa slabom kišom posle podne zahvatiće severne, zapadne i jugozapadne, a uveče i noću proširiće se na ostale predele Srbije uz istovremeni prestanak padavina na severu i zapadu.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Vetar će biti u skretanju na severozapadni, temperatura u osetnom padu, a sa padom temperature kiša će tokom noći preći u slab sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije.

I u Beogradu danas umereno oblačno, natprosečno toplo i vetrovito. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura od 12 do 16, najviša dnevna oko 22 stepena. Uveče i noću oblačno sa slabom, prolaznom kišom. Vetar će biti u skretanju na severozapadni, a temperatura u osetnom pad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading