OPREZ! MRAZ OD JUTROS BESNO "GRIZE" PUTEVE! Ljuta zima brzinom svetlosti stiže u Srbiju - RHMZ naglašava da je petak ključni dan! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.11.2023

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja temperatura od 3 do 7, a najviša dnevna od 13 do 17 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

OPREZ! MRAZ OD JUTROS BESNO "GRIZE" PUTEVE! Ljuta zima brzinom svetlosti stiže u Srbiju - RHMZ naglašava da je petak ključni dan! (FOTO)

Foto: pixabay.com

U Srbiji jutro sveže, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a tokom dana u većem delu zemlje malo do umereno oblačno, suvo i malo toplije. Samo na severu, uz više oblačnosti, tek ponegde sa slabom kišom.

Vetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 7, a najviša dnevna od 13 do 17 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu, posle svežeg jutra, tokom dana malo do umereno oblačno i malo toplije.

Vetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 5 do 7, a najviša dnevna oko 16 stepeni. U Srbiji u utorak u većini krajeva malo do umereno oblačno, suvo i toplo, a samo na severu uz nešto više oblačnosti ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom.

Foto: pixabay.com

 

Krajem dana i uveče će jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima zahvatiti prvo Vojvodinu, a tokom noći ka sredi i u sredu proširihce se i na ostale krajeve, dok se istovremeno prestanak padavina i razvedravanje očekuje sa severa već u sredu pre podne. U četvrtak umereno oblačno i suvo, a tokom noći ka petku na severu novo naoblačenje sa kišom.

Od petka umereno do potpuno oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa susnežicom i snegom. Više padavina se očekuje u petak, dok će za dane vikenda padavine biti samo lokalna pojava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading