ŽIVA U TERMOMETRU PALA NA 2 STEPENA! Ledeno jutro, popodne sunčano i toplije - EVO kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana!

Autor:

Vesti

12.11.2023

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas ujutro biti sveže, ponegde sa slabim prizemnim mrazem i kratkotrajnom maglom.

ŽIVA U TERMOMETRU PALA NA 2 STEPENA! Ledeno jutro, popodne sunčano i toplije - EVO kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana!

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

Pre podne će u većem delu biti pretežno sunčano, a po podne umereno oblačno i suvo, osim na krajnjem jugu i jugoistoku, gde će se zadržati oblačno vreme, mestimično sa kišom.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 2 do 6 C, a najviša dnevna od 10 do 14 C.

U Beogradu će jutro biti sveže, na širem području grada lokalno je moguća pojava slabog prizemnog mraza. 

Pre podne pretežno sunčano, a po podne malo do umereno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 2 do 5 C, a najviša dnevna od 12 do 14 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u ponedeljak jutro biti sveže, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. 

Tokom dana malo do umereno oblačno, suvo i malo toplije. U utorak po podne i uveče očekuje se prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima zahvatiće prvo severne i zapadne krajeve, a tokom noći i u sredu proširiće se i na ostali deo naše zemlje, dok se istovremeno prestanak padavina i razvedravanje očekuje sa severa već u sredu pre podne.

U četvrtak umereno oblačno i suvo, a već od petka ponovo promenljivo sa češćom pojavom kiše. Dnevna temperatura tokom celog perioda biće u granicama proseka za drugu dekadu novembra.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading