NOVI SAD POPLAVLJEN, NEBO U BEOGRADU SE ZACRNILO! RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE! Snažno nevreme U NAREDNIH SAT VREMENA pokosiće ove delove - građani pripazite! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.09.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija, zastrašujućeg crnog oblaka iznad Novog Sada.

NOVI SAD POPLAVLJEN, NEBO U BEOGRADU SE ZACRNILO! RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE! Snažno nevreme U NAREDNIH SAT VREMENA pokosiće ove delove - građani pripazite! (FOTO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Shutterstock

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je hitno upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom za područje srednjeg i južnog Banata, kao i delove Beograda.

U narednih sat vremena, očekuju se intenzivni pljuskovi sa grmljavinom, jakim vetrom i lokalnom pojavom sugradice i grada. Građani se pozivaju da budu oprezni i preduzmu neophodne mere opreza. U Beogradu su bili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, nakon što se nebo iznenada smračilo. 

Foto: RHMZ/printscreen

 

- U narednih sat vremena na području srednjeg i južnog Banata, kao i severoistočnih delova Beograda intenzivni pljuskovi sa grmljavinom, jakim vetrom i lokalnom pojavom sugradice i grada - navodi se u saopštenju RMHZ-a.

Takođe, u Novom Sadu je trenutno na snazi jak pljusak koji otežava normalno odvijanje saobraćaja. Vozači se pozivaju da budu oprezni i prilagode brzinu vožnje uslovima na putu.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija, zastrašujućeg crnog oblaka iznad Novog Sada koji je danas zahvatila snažna oluja sa gradom i poplavila ulice. Ovaj oblak kreće se ka jugu i jugoistoku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading