MRAČNO PROROČANSTVO RUSKOG FILOZOFA ALEKSANDRA DUGINA: Treći svetski rat je počeo! Antihrist je tu, čeka se Mesija

Autor:

Vesti

23.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek za kog na zapadu veruju da je ideolog Putinove politike izneo ceo scenario događanja pre nego što, na kraju, bude upotrebljeno taktičko nuklearno oružje.

MRAČNO PROROČANSTVO RUSKOG FILOZOFA ALEKSANDRA DUGINA: Treći svetski rat je počeo! Antihrist je tu, čeka se Mesija

Foto: youtube.com

Treći svetski rat je uveliko počeo, ali će se to prepoznati tek za nekoliko meseci, kaže ruski filozof Aleksandar Dugin, kog na zapadu smatraju za glavnog ideologa politike Vladimira Putina. On je ovo crno proročanstvo izneo na društvenoj mreži X (nekadašnjem Tviteru), navodeći, između ostalog, da će u opštem svetskom sukobu malo ko biti pošteđen stradanja. Svoj pogled na sadašnju geopolitiku Dugin je dao na engleskom, italijanskom, španskom, portugalskom i ruskom jeziku.

- Pokušajmo da opišemo jedan od mogućih scenarija dalje eskalacije na Bliskom istoku. Palestinski ustanak počinje na Zapadnoj obali i u istočnom Jerusalimu. Mahmud Abas ne može da obuzda situaciju, a videvši Izrael kako sprovodi potpuni genocid u Pojasu Gaze, Palestinci pokreću sveobuhvatnu pobunu. IDF nastavlja da masakrira civile u Pojasu Gaze. Širom sveta rastu protesti protiv zapadnih proameričkih liberalnih elita koje jednoglasno stoje u korist Izraela. Hezbolahu se priključuju i gomile Arapa iz Jordana, koji probijaju kordone na granici. Njima se pridružuju Pakistan, Turska i Indonezija. Priča o talibanima koji šalju trupe na Bliski istok iz lažnih vesti postaje stvarnost. Crni barjaci Horasana se vijore nad svetom - napisao je Dugin.

CRNI SCENARIO

1. Počinje ustanak u Istočnom Jerusalimu zbog brutalnosti Izraela u Gazi

2. Palestinci se stacioniraju u muslimansku svetinju El Aksa, koju Izraelci ruše
3. Ustaje ceo islamski svet i kreće u rat, a muslimani u Evropi izazivaju nemire
4. U Evropi počinje građanski rat između liberala i konzervativaca
5. SAD u zaštiti Izraela Iran gađaju taktičkim nuklearnim oružjem, Rusija čini isto u Ukrajini

TREĆI HRAM

Ruski filozof koji je već predvideo u prošlosti šta će se dešavati u Ukrajini istakao je da je islamski džihad već postao stvarnost koju Zapad i Izrael ignorišu.
- Rusija zauzima prvo neutralnu poziciju, ali ne žuri da podrži Izrael jer u Ukrajini ratuje sa Zapadom, koji je pak potpuno na strani Izraela. U nekom trenutku pobune u istočnom Jerusalimu Palestinci izražavaju potrebu da ograde džamiju El Aksa radi zaštite od IDF.

Naime, džamija El Aksa se pominje od samog početka ustanka u Pojasu Gaze, nazvanog "Poplava El Aksa". Izrael u borbi protiv naoružanih palestinskih militanata i u samoodbrani lansira rakete na džamiju. Ona se ruši. Put ka izgradnji trećeg hrama je prohodan, ali...

Milijarda muslimana, od kojih je 50 miliona (zvanično) u Evropi, diže ustanak sada na samom zapadu - kaže Dugin.

Ruski filozof naglašava da će Evropa goreti.

- U Evropi izbija građanski rat. Neki Evropljani su na strani LGBT, Soroševe i atlantističke elite, a neki sklapaju savez s muslimanima (po uzoru na Alena Sorala) i pridružuju se antiliberalnoj revoluciji. SAD koriste taktičko nuklearno oružje protiv Irana. Rusija pokreće svoj nuklearni udar na Ukrajinu, koja po svaku cenu nastoji da se uhvati za Zapad i na svaki mogući način provocira Moskvu - objašnjava Dugin.

Bio meta kada su mu ubili ćerku

Republika

Foto: Profiemdia/east2west news

Aleksandar Dugin sa ćerkom Darjom

Filozof Aleksandar Dugin bio je cilj operacije ukrajinskih tajnih službi, u kojoj je poginula njegova ćerka Darja (29) u avgustu prošle godine, objavio je Vašington post, pozivajući se na američke i ukrajinske izvore u vladi. Prema njima, ukrajinske specijalne službe su od početka rata s Rusijom odgovorne i za desetine drugih ubistava, među kojima i ratnog reportera Maksima Fomina, poznatog pod pseudonimom Vladlen Tatarski. Vašington post navodi da su zločini koje je izvršila Spoljno-obaveštajna služba Ukrajine zakomplikovali saradnju sa CIA, izazivajući napetost u Kijevu i Vašingtonu.
- Konkretno, CIA je isporučila Kijevu napredne sisteme za praćenje, američki instruktori obučavali su ukrajinsko obaveštajno osoblje, kako u SAD tako i u Ukrajini - pišu Amerikanci.

LIDERI ĆE UMRETI

I to će na kraju biti okidač za treći svetski rat.

- Treći svetski rat izbija upotrebom taktičkog nuklearnog oružja. Rusija se konačno odlučila i stala na stranu muslimana. Američki dispenzacionalisti shvataju da je došao čas. Rusija napada, iako indirektno, Izrael. U ruskoj viziji Zapad je pod direktnom vlašću Antihrista. Mnogi svetski lideri umiru, pojavljuju se novi s daleko radikalnijim uverenjima - piše ruski filozof, dodajući da će Kina u isto vreme napasti Tajvan, odvlačeći pažnju SAD i NATO ka novom cilju, kao i da se Indija uzdržava od direktne podrške na koju SAD računaju.

Interesantno je da se neke analize Nostradamusovih proročanstava pisanih pre pola milenijuma potpuno podudaraju s Duginovim prognozama. Čuveni francuski prorok svojevremeno, što je zapisano u knjigama, treći svetski rat najavio je za 21. vek, kao i to da će on biti "verskog" karaktera. I ono što je jezivije, obojica spominju Antihrista.

- Veče istorije prestaje da bude klonulo... Feministkinje, gej-aktivistkinje i ekolozi zahtevaju da se sve to okonča, ali ih niko ne sluša... Zapad je prinuđen da se bori protiv svakoga u ime nekog cilja koji više ne može da artikuliše i sve stare teze o "ljudskim pravima", "građanskom društvu" i drugim najavama nestale su u surovoj realnosti nadolazeće totalne smrti. Ilon Mask priznaje da je potpuno prestao da shvata šta se dešava. Izrael počinje, pod udarima sa svih strana, da gradi treći hram. Samo Mesija može spasti situaciju - istakao je Aleksandar Dugin na platformi X.

Obožavam Zapad, ali on više ne postoji

Dugina često napadaju da mrzi Zapad i zapadnu civilizaciju, ali je on to u nedavnom intervjuu demantovao.
- Obožavam pravi Zapad - zapad Platona i Aristotela, hrišćanski zapad, zapad Hegela i Hajdegera. To više ne postoji. Nestalo je davno. Sada imamo posla s antihrišćanskom parodijom. Moderna zapadna civilizacija nema šanse za opstanak. To je kultura kraja. Hajde da okončamo ovaj beskrajni kraj - rekao je Dugin.

Iran prijatelj Rusije, Izrael vazal Amerike

Republika

Foto: Tanjug/AP

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu

Dugin je u nedavnom blogu objavljenom na društvenim mrežama otvoreno rekao da Izrael nije prijatelj Rusije.

- Bez obzira na to kako se odnosimo prema Jevrejima i muslimanima, pitanje je fundamentalno: Iran je naš prijatelj, saveznik i brat, koji je podržao Rusiju u teškim vremenima, ali Izrael nije. On je vazal SAD. Sve stare i nove patriote Rusije samo treba da se sete ovoga. Iran je apsolutan, Izrael je relativan, a svi koji misle drugačije nisu sasvim pošteni prema ruskom narodu, koji je sada u smrtnoj borbi s globalnim neprijateljem. Izrael je u potpunosti podržao američke globaliste, s kojima sada vodimo rat u Ukrajini. Baš kao i Ukrajina. Ovo je ozbiljno. Sve ostalo je manje ozbiljno, a Staljinova logika postaje jasnija. Bio je za Izrael dok je Izrael bio za nas. Okrenuo se protiv njega kada je prešao na Zapad - napisao je Dugin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading