ISPRAVKA: NIJE DOKAZANO DA DEČAKA DANONĆNO ČUVAJU INSPEKTORI

Autor:

Vesti

03.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Portal Republika je datuma 03.07.2023. godine objavio članak sa naslovom "DVA INSPEKTORA U CIVILU SPAVAJU S KOSTOM! Pritvorski dosije dečaka-ubice s Vračara: Otkrivamo nove detalje o monstrumu iz Ribnikara", koji je Raskrinkavanje.ba ocenilo kao prenošenje netačnih senzacionalnih naslova i klikbejt.

ISPRAVKA: NIJE DOKAZANO DA DEČAKA DANONĆNO ČUVAJU INSPEKTORI

Foto: Republika.rs, Tanjug/AP

Dečak Kosta Kecmanović

Celu analizu pogledajte ovde: https://raskrinkavanje.ba/analiza/mediji-nastavljaju-cijediti-tragediju-u-beogradu-za-klikove

U tekstu se navodi da dečaka danonoćno čuvaju dva inspektora koja provode 24 časa sa njim, ali nigde u tekstu ne postoje dokazi da je to stvarno tako kojim bi se ove tvrdnje zaista potkrepile.

Dakle, tekst je opremljen senzacionalističkim naslovom, a saznanja o datim tvrdnjama zapravo nema.

Portal Republika izvinjava se svojim čitaocima što ih je doveo u zabludu.

(Republika.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (22)

Loading
Jelena

03.07.2023 20:10

Dakle, ono što je napisano u prethodnim postovima nije u redu, jer se nikakvi podaci o dečaku ne smeju iznositi, ne, čak je zabranjeno.

Milós

03.07.2023 20:27

Zašto se ničega ne seća? Šta mu rade tamo?

aca

04.07.2023 06:05

@Tanja - Dal bi imala toliko razumevanja i saosećanja da je neko ko je tebi jako blizak bio medju onih 10 koje je streljao i veoma je srecan zbog toga? Svi vi sto ste mnogo dobri prema ubici tudje dece dal bi sutra pustili svoje dete u razred s njim?