SANJALA SAM MRKINU SAHRANU! Ana Bekuta predosetila smrt svog voljenog: Sutradan mi je obećao da me neće još dugo napustiti

Autor:

Vesti

28.11.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplašila sam se jer nikad nisam imala takve snove, ali mi je Milutin u bolnici rekao da sam paranoična, pa smo se smejali

SANJALA SAM MRKINU SAHRANU! Ana Bekuta predosetila smrt svog voljenog: Sutradan mi je obećao da me neće još dugo napustiti

Foto: e-stock agency

Nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj i počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić (79) preminuo je u subotu uveče na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, gde se poslednjih nedelja lečio zbog srčanih smetnji i tegoba.

NERVOZNA NA SNIMANJU

Kako Srpski telegraf saznaje, njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta požalila se pre dva meseca kolegama na snimanju "Zvezda Granda", kada je ispričala da je početkom oktobra sanjala Mrkinu smrt, pa je danima bila van sebe. Mesec dana posle košmara koji je Bekuta imala Milutinu se stanje pogoršalo, a Ana se trudila da bude jaka iako se plašila najgoreg.

- Ana je tog dana došla nervozna na snimanje, pa smo je svi pitali šta nije u redu. Dok je čekala da iz bekstejdža svi uđu u studio, pričala je s Bosancem i Snežanom Đurišić o snu koji je imala i bila je na ivici da zaplače. Rekli su da se ne opterećuje, da je to samo san i da ih iznenađuje što je to shvatila toliko ozbiljno. Ana se tad smirila, sve je bilo u redu, a Mrka joj je već sutradan rekao da ne brine i da je neće još dugo napustiti - priča nam Mrkin prijatelj.

Posle nekoliko nedelja Mrki se stanje pogoršalo. Milutina su posle zadržali u bolnici. 

Ana je od tada pod stresom, pa je Mrku prilikom posete podsetila šta je sanjala.

 Mrka je počeo da se smeje iako je imao masku dok je Ana pričala o svom snu. Rekao je: "Najlepša moja! Pa što se plašiš kad znaš da sam ja vuk! Potom joj je obećao da je neće još dugo napustiti.

Republika

Foto: instagram.com

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

 

SAHRANA U SREDU

Kako smo saznali, za jeziv san koji je Bekuta imala zna i Saša Popović, kom je pevačica sve ispričala kada je pitao kako je Mrka dok su ćaskali nakon završetka snimanja.

- Sale, Mrki se stanje ne menja. Stalno zovem doktore i oni mene, po potrebi, ali ne znam ništa još. Sanjala sam njegovu sahranu pre dva meseca, sećate se da sam vam pričala. Nikad nisam imala takve snove, zato sam se uplašila. On mi je u bolnici pričao da sam paranoična, smejali smo se zajedno. Pričao je da nikad neće da me napusti, to me smirivalo. Nisam sujeverna, pa se nadam najboljem. Sahranismo, Saša, brojne kolege, ne mogu više da plačem - rekla je tada Ana Popoviću, ne sluteći da će ubrzo doživeti isti scenario, kao iz ružnog sna.

Kako je objavljeno, sahrana Mrkonjića planirana je za sredu, a pre pogreba biće održana komemoracija.

Posvetila mu pesmu "Hvala, ljubavi"

Jednu od svojih pesama Ana Bekuta posvetila je Mrki. Reči pesme do tančina govore o tome koliko je njihova ljubav zapravo bila jaka. U pitanju je "Hvala, ljubavi", koju je pevačica snimila 2013.

- Niče cvet iz kamena, ne beše mu namera i jedna ljubav neznanog porekla u srcima se ni otkud zatekla. Od sto čuda čudnija, od sto zora mudrija, te noći s tobom pokvarila mi san, pa od tada i noć je meni dan - glasi jedna strofa, a Mrka je u više navrata intervjuima pričao o tome koliko voli pevačicu.

ANINA PESMA MRKI

Niče cvet iz kamena,

ne beše mu namera

i jedna ljubav neznanog porekla

u srcima se niotkud zatekla.

Od sto čuda čudnija,

od sto zora mudrija,

te noći s tobom pokvarila mi san,

pa od tada i noć je meni dan.

 

Dačić: Mi svi smo bili njegova deca

Predsednik SPS Ivica Dačić, prilikom gostovanja na TV Prva, sa knedlom u grlu je pričao o Milutinu Mrkonjiću, za koga je istakao da mu je politički otac. Prvi čovek socijalista kaže da je predosetio šta će se desiti, pa se iz Madrida ranije vratio u Beograd.

- Uz Mrku nikako nije išlo to da vi saosećate s njegovim zdravljem. Prošli put se naljutio na jednog našeg druga koji je došao u bolnicu da ga obiđe. Bio je takav čovek. Zaista su svi očekivali da će pobediti u ovoj teškoj bici, ali u poslednjim danima mu je, nažalost, bilo loše i lekari su se nekoliko dana nadljudskim naporima borili za njegov život - priča Dačić.

Dodaje da je prekjuče trebalo da bude u Madridu, ali da se intuitivno vratio i pre ove vesti i preksinoć negde oko 20.39 ga je zvao direktor Dedinja Milovan Bojić da mu saopšti tužnu vest.

- Postoje trenuci u životu kada čovek jednostavno počne da razmišlja na tu temu večnog pitanja, a, nažalost, svako ko je izgubio nekog bliskog dođe do te teme. Ne sećam se kada sam upoznao Mrku, otkad znam za sebe, znam za njega. Ja sam počeo da se angažujem u političkim krugovima 1989, od tada ga poznajem. Bio sam mlad. Nažalost, Mrkonjić nije imao dece, mi svi smo bili njegova deca, svima je govorio sine i ćero. Siguran sam da ga mi nećemo zaboraviti jer je to nemoguće. On je bio naša spona sa prošlim vremenima. Nedavno je govorio o infrastrukturnim projektima, o metrou, to su bile njegove teme - rekao je Dačić.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana za 29.11.2021

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading