PRED SMRT ZAKLEO BEKUTU! Mrka predosetio da će umreti, pa od Ane zatražio samo JEDNO!

Autor:

Zabava

27.11.2021

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mrkonjić preminuo je danas nakon teške i duge borbe.

PRED SMRT ZAKLEO BEKUTU! Mrka predosetio da će umreti, pa od Ane zatražio samo JEDNO!

Foto: youtube.com/printscreen

Mrka zakleo Anu

Srpski političar, počasni predsednik SPS - a i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je danas u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Nedeljama se Mrkonjić borio za život u bolnici, a njegova partnerka Ana Bekuta bila je uz njega do poslednjeg dana. Međutim, on je prilikom jedne posete Anu zakleo,

Naime, kako se navodilo on ju je zakleo da u slučaju njegove smrti ona nikako ne sme da prestane da peva i da prekida karijeru.

Republika

Foto: instagram.com

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta bili su zajedno skoro deceniju

- Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovek da svuda unosi samo radost i smeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima - rekao je izvor za Svet blizak pevačici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading