DIJANIN LJUBAVNI TROUGAO SMRTI: S ministrom i devojkom bila u vezi u isto vreme, ubijali svakog ko im je smetao!

Autor:

Vesti

19.10.2021

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrkalovićeva bila u paralelnoj vezi s jednim ministrom i s ljubavnicom, a posledica su brojna ubistva, za koja se tek piše optužnica.

Republika

Foto: V. Lukić, instagram/printscreen

Tajni ljubavni život šefice mafije

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, bila je u paralelnoj erotskoj vezi s ministrom, u to vreme jednim od najmoćnijih političara u zemlji, i ljubavnicom, a taj ljubavni trougao je bio, kako se ispostavilo, za mnoge smrtonosan.

Naime, osim za skrivanje dokaza protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za ubistvo na šinama, prikupljaju se dokazi koji će dovesti do podizanja optužnice za seriju ubistava.

Vratila pištolj umešanom u ubistvo Vlade Popa

Za učešće u ubistvu Popovića policija, između ostalih, sumnjiči i Vladimira Vajdića, pripadnika Partizanove navijačke grupe Alkatraz, koji je uživao neskrivenu zaštitu Hrkalovićeve.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 27.01.

- Ona je više puta u toku 2018. naređivala policiji da pusti ovog narko-dilera, iako je hapšen s pištoljem izbrisanih brojeva i koji se uglavnom koristi za likvidacije. Prvi put je zaustavljan u audiju A8, a kod sebe je imao neregistrovano oružje. Umesto da nazove advokata, kontaktirao je direktno sa državnom sekretarkom, koja je od načelnika odeljenja kriminalističke policije na Novom Beogradu Borisa Vitorovića tražila da bude istog momenta pušten na slobodu, pa čak i da mu se vrati oduzeti pištolj. Možda baš tim pištoljem je kasnije ubijen Vlada Pop - kaže naš sagovornik.

Da poniženje bude još veće, državna sekretarka je naredila da se kriminalcu da sve što mu je potrebno dok ga ne puste na slobodu.

- Policajci su morali da mu donose sokove i sendviče i ispunjavaju mu želje, u čemu je on neskriveno uživao, hvaleći se poznanstvom sa Hrkalovićevom. Članovi Vajdićeve ekipe ekspresno su puštani posle svakog privođenja - otkriva izvor našeg lista.

Takođe, 31. jula iste godine je Vajdića i još dvojicu njegovih pajtaša u audiju A6 zaustavila Interventna jedinica. Tokom kontrole u vozilu su pronađeni panciri, pa su policajci nastavili pretres bez obzira na bahato ponašanje Vajdića, koji je govorio:

- Znate li vi ko sam ja, znate li vi da ćete morati da me pustite i vratite auto za 10 minuta?

Sva trojica su privedena u prostorije SUP Novi Beograd, a auto je predat na drugo odeljenje, odseku za motorna vozila. Posle od 15 do 20 minuta tadašnji načelnik Ratko Kostić pozvao je šefa odseka Boška Sekulovića i naredio mu da se vozilo odmah vrati, uz obrazloženje da je to tražila Dijana Hrkalović.

Međutim, Sekulović je vraćanje uslovio službenom beleškom koju bi Sekulović potpisao, na šta mu je ovaj rekao:

- Radi šta hoćeš, samo vrati vozilo.

VIDEO GOLIŠAVE SLIKE

- U tesnoj saradnji sa ljubavnikom planirala je likvidacije protivnika mafijaškog klana Belivuk-Miljković, kojima je praktično bila šef. Ništa bolje nisu prolazili ni oni koji bi se zamerili njenoj devojci, kao što je bio slučaj Vladimira Popovića zvanog Vlada Pop. Verovali ili ne, on je, između ostalog, izgubio glavu nekoliko dana pošto je voda iz njegovog džakuzija procurila i napravila štetu u stanu Dijanine ljubavnice - priča za Srpski telegraf upućeni izvor iz istrageHrkalovićkinih nedela.

Nezvanično, Popović je samo njemu znanim kanalima došao do Dijaninih golišavih fotografija, koje je snimala usred ministarstva, a o čemu je Srpski telegraf već pisao. Podsetimo, o tim slikama, koje je slala ministru, ali i ljubavnicima i mafijašima, u prisluškivanom razgovoru s klijentom Dragoslavom Miloradovićem govorio je advokat Miša Ognjanović. Taj transkript je Ognjanoviću došao glave, ali i Popu. Vlasnik kockarnice "Havana" u hotelu "Slavija" izrešetan je 1. decembra 2018. u sačekuši u kafiću na Zvezdari. Maskirani napadači su oko 22 časa upali, zapucali iz heklera i ubili ga na mestu.

- Zanimljivo je da je njegovom ubistvu prethodio isti scenario, kao i prilikom likvidacije advokata Miše Ognjanovića 28. jula iste godine. Naime, Hrkalovićeva je izdala nalog za praćenje Popovića, ali je policija povučena malo pre nego što je ubijen. Odmah posle pucnjave primećen je golf koji se velikom brzinom udaljio, i to ulicama koje nisu pokrivene kamerama da ubica ne bi bio snimljen - kaže naš izvor.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Božidar Spasić BIVŠI OPERATIVAC DB

Moj stav


Ovde se radi o slučaju koji podseća na "zemunski klan", koji je pridobio deo pripadnika policije da rade za njih. Hrkalovićkin profil ukazuje da je bila slaba u odnosima sa mafijom, koja je od nje stvorila idola. Ubeđivali su je da je važna i svemoćna, opijena time, poverovala je da može da radi šta želi i da je stvarno sve u njenim rukama.

Mitić otet ispred Ambasade SAD


Senad Rešović (33) zvani Seki je uhapšen zbog sumnje da je sa Belivukom i Miljkovićem ispred američke ambasade u Beogradu oteo, a kasnije i ubio Nikolu Mitića u Ritopeku.
Nestanak Nikole Mitića prijavljen je u avgustu prošle godine. Uhapšen je i izvesni Dejan Mihajlović (32) koji se sumnjiči da je ubio Zdravka Radojevića iz Koteža.

GAZILA PREKO MRTVIH

Popović je imao bogat policijski dosije, a njegova kockarnica je bila jedno od omiljenih sastajališta "škaljaraca". Pre njega, osim Ognjanovića, sumnja se, prema Hrkalovićkinom nalogu, ubijeni su Dragoslav Miloradović Gale, kum Luke Bojovića, kao i Siniša Milić Boske, takođe blizak "škaljarcima", koji je raznet eksplozivom u džipu nedaleko od Autokomande.

Četiri likvidacije po istom receptu

Policijski operativci imaju osnovane sumnje da bivša državna sekretarka stoji iza najmanje četiri ubistva u Beogradu 2018. godine, a povezana su sa ratom klanova u kome je Dijana Hrkalović stala na stranu "kavčana".
Prvo je ispred svoje auto-perionice na Karaburmi likvidiran Dragoslav Gale Miloradović, kum Luke Bojovića. Dok je sedeo na klupi 28. maja 2018.
Advokat Miša Ognjanović ubijen je ispred ulaza u zgradu u kojoj je stanovao u Novom Beogradu 20. jula 2018. S njim u društvu bio je njegov sin Petar, koji je u napadu lakše povređen. On je inspektorima opisao ubicu kao osobu koja liči na Darka Eleza, s kojim je Hrkalovićka povezivana.
Među žrtvama "kavčana" i njihove zaštitnice našao se u julu 2018. i Siniša Milić Boske, bliski saradnik Vladimira Popovića Popa i telohranitelj Filipa Koraća, nekadašnji pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice. Njegov džip je dignut u vazduh nedaleko od Autokomande, a Boske je preminuo na mestu eksplozije, vrišteći u najstrašnijim mukama.
Vladimir Popović je ubijen poslednji, 1. decembra, a sva ova ubistva su imala isti rukopis. Naime, Dijana je žrtvama određivala mere praćenja kako bi "kavčani" u svakom trenutku znali gde se nalaze, a policajce bi povukla malo pre likvidacije.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovan Marić: Dijana manipulisala svojim izgledom

Čuveni psihijatar Jovan Marić, psihijatar, za Srpski telegraf kaže da je Dijana položaj na kome je imala moć iskoristila da ostvari i svoje skrivene fantazije.

- Očigledno, ona je kroz život grabila gazeći i preko mrtvih, hvatala je veze da bi se dokopala visoke pozicije. Nažalost, ta pozicija joj je omogućavala jak uticaj na različite strukture, od moćnika u politici do kriminalaca. Ona je bila svesna da je lep izgled moćno sredstvo manipulacije - ocenjuje Marić.

Foto: Tanjug

Ognjanović se bavio i psihičkim stanjem Hrkalovićeve

Ognjanović: Ona ima dve dijagnoze


U transkriptu razgovora prisluškivanog po nalogu državne sekretarke, advokat Ognjanović se bavio i psihičkim stanjem Hrkalovićeve:
- E, taj čovek (policajac) meni se kune da ona ima dve dijagnoze... I da do tih dijagnoza može da se dođe u Požarevcu.
Na pitanje Galeta Miloradovića kakva dijagnoza, Miša odgovara:
- Psihoza, brate, to ti je bolest... Čovek mi se kune u to i da on uopšte ne zna kako je ona uopšte došla da radi u MUP.

 

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 20.10.2021.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
mica

19.10.2021 19:15

I naravno, taj ministar nema Ime i Prezime...

Odgovori 50 3
Stojan

20.10.2021 13:02

@mica - Po gradu se odavno prica da je ministar zbog nje napustio zenu i porodicu! A nije tesko pogoditi ko je taj ministar cak ni po zatamnjenoj figuri na naslovnoj strani novina! Jedino ne mogu da desifrujem ljubavnicu jer su sve iste....

Odgovori 15 1
nismo mi naivni

20.10.2021 15:01

@mica - @mica; ako se objavi ime onda mora i da se dokaže ili sledi sud i troškovi blaćenja.

Maayaa

19.10.2021 19:24

Tu ne treba psihijatar. Bolesna licnost, ali ne u tom smislu da je oslobode! Nece ona izdrzati apsanu, ako se 3x pokusala roknuti, tek ce sada. U isto vreme i devojka i ministar N? I vazna pozicija i obozavala mafijase? Extra bolesna u glavu. Kolumbija, Mexico su bre uredjene drzave, sta su kod nas dozvolili da nabuja!

Odgovori 55 10