EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE DIJANE HRKALOVIĆ: Ministru slala slike gaćica! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.10.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iste fotografije bivša državna sekretarka MUP prosleđivala i mafijašima preko aplikacije Skaj.

Foto: Republika

Dijana Hrkalović

Nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović slala je ministru, u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji, svoje seksi fotografije, napravljene uglavnom u kabinetu u kom je radila. Na njima se, između ostalog, slikala u uniformi UKP (Uprava kriminalističke policije), s nogom provokativno podignutom na sto, a na jednoj fotografiji otkopčala je pantalone i pokazala crne gaćice.

Republika

Foto: Republika

Dijana Hrkalović

Prema informacijama našeg lista od sagovornika iz okruženja Hrkalovićeve, koja je u petak privedena i određen joj je pritvor do 30 dana pod sumnjom da je počinila krivično delo trgovina uticajem, ona te slike nije slala samo ovom moćniku.

- Kasnije ih je prosleđivala svojim prijateljima mafijašima, hvaleći se da ih je prethodno slala ministru - objašnjava naš sagovornik, naglašavajući da se radi o političaru s kojim je Hrkalovićeva planirala državni udar i rušenje predsednika Aleksandra Vučića.

PAKLENI NAUM

Kako kaže, oni su se sve vreme dogovarali kako da naude šefu države.

- Iz njihove kuhinje potekli su prisluškivanje, Jovanjica, oni su održavali vezu s Belivukom i njegovim klanom. Naravno, nisu bili jedini igrači, naprotiv, sigurno je da tragovi zavere i te kako vode ka inostranstvu - zaključuje naš izvor.

Foto: Republika

Dijana Hrkalović

Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije, navodi da niko u MUP ne može biti iznenađen činjenicom da postoje ove fotografije, uzevši u obzir celokupno ponašanje nekadašnje državne sekretarke.

- Policijski sindikat o tome priča već pet godina. Uvek je imala određenu vrstu devijantnog ponašanja, pa nas ove fotografije i seksualna konotacija ne začuđuju niti izazivaju šok budući da ona nije bila najbolja personifikacija ministarstva. Jedina dobra stvar koju je ona uradila jeste ta što se na kraju pokazalo ko sve radi u MUP. Svi ti što su je podržavali, ulagivali joj se ili se plašili ono su loše što je bilo deo ministarstva - naglašava Mijailović za Srpski telegraf.

Uzevši u obzir prirodu ovih fotografija, jasno je da je postojala namera da zavede i opčini onog kome su namenjene, ocenjuje Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije.

- Takve fotografije mogu da služe u političku, policijsku, medijsku i egzibicionističku svrhu - objašnjava Nicović.

Foto: Republika

Dijana Hrkalović

Naš sagovornik ukazuje i na mesto na kojim su nastale fotografije, kao i činjenicu da je Hrkalovićeva u uniformi.

- Neprirodno je da se fotografiše u kabinetu MUP jer to je bruka, kako za policiju tako i za državu, i loša je poruka za policajce, koji se pitaju kako je došla do tog mesta i kako neko ko je na funkciji može na taj način da se ponaša.

OBOJICA UBIJENA

Podsetimo, Srpski telegraf juče je ekskluzivno objavio transkript razgovora koji su u maju 2018. u jednom beogradskom kafiću vodili advokat Dragoslav Miša Ognjanović i Dragoslav Miloradović Gale, kum Luke Bojovića, vođe "škaljaraca". Taj razgovor sniman je po direktnom nalogu Hrkalovićeve i zbog onoga što su tada izgovorili Ognjanović i Miloradović, poznati advokat je ubijen dva meseca kasnije, a ista sudbina zadesila je i Galeta, tek nekoliko dana posle njihovog susreta u kafiću.

Ognjanoviću je, po svemu sudeći, došlo glave to što je Miloradoviću preneo da je video fotografije na kojima se u prostorijama ministarstva Hrkalovićeva slikala polugola, u halterima i tangama. Te slike očigledno su iz istog serijala kao one koje danas objavljuje naš list, samo što su mnogo eksplicitnije.

Kao direktan izvršilac ubistva Miše Ognjanovića osnovano se sumnjiči ogranak "kavačkog klana" koji je vodio Velja Nevolja, tačnije glavni likvidator klana Darko Elez. U transkriptu razgovora, inače, advokat i Bojovićev kum govore i o tome da se se Dijana i Elez sreli u Novom Sadu i razgovarali dva i po sata.

Deo razgovora Ognjanovića i Bojovićevog kuma o Dijaninim slikama

MIŠA: E, vidi ovako, ovoga mi krsta... Sad video ovako, zid, neke knjige, grb Srbije i grb ministarstva, jedan pored drugog... brus... tange... halteri (Miša pokazuje način fotografisanja, uglove, poteze), slika samu sebe i šalje njima.

GALE: (nerazumljivo)

MIŠA: Dobra je, dobra... Je*ao bih je, i ti i ja... I svi muškarci bi je je*ali. E sad, vidi da ti nešto kažem, video sam takvih jedno, sad ću da ti kažem, jedno 15 slika

GALE: Fotografije?

MIŠA: Čuješ, halteri, čarape, tange one najmanje, brus, sisa... ne velika, ne mala, prava, pa ovako... (pokazuje način fotografisanja, uglove, poteze...)

GALE: (nerazumljivo)

MIŠA: Ne samo to... Ima na dve-tri slike sam video. (nerazumljivo) Molio sam čoveka...

GALE: (čudi se) Pa ona je??

MIŠA: Pa ona je!!! I znači ja ga molim da mi da, znači ti ćeš da pokažeš nekome i znaće se odmah ko ti je dao.

GALE: A čekaj, je l' slala njemu ili on??? (nerazumljivo)

MIŠA: Slala njemu!!!

GALE: Njemu... ali čekaj (nerazumljivo)

MIŠA: Ja mislim da jeste, a on kaže da nije, policajac je čovek... E vidi, ovoga mi krsta, ne bih te lagao.

* susret se dogodio u jednom beogradskom kafiću u maju 2018.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

 

PITANJA NEBOJŠI STEFANOVIĆU NA KOJA DVA DANA NIJE ODGOVORIO 

Srpski telegraf je još u subotu poslao sledeća pitanja Nebojši Stefanoviću, odgovore nismo dobili.

1. Kako komentarišete hapšenje Dijane Hrkalović?

2. Da li se osećate odgovornim što je uhapšena državna sekretarka koja vam je bila od najvećeg poverenja?

3. Da li imate saznanja da je Dijana umešana u uklanjanje dokaza u slučaju ubistva Vladimira Miloševića?

4. Da li ste bili u kontaktu i da li ste se čuli s Dijanom nakon što je napustila funkciju državnog sekretara?

5. Da li ćete se sada, nakon što je uhapšena, javno ograditi od nje?

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
ZAvram

17.10.2021 19:24

Ко, бре, ову болесницу, и то тешку, зло јој из очију вири, доведе на положај државног секретара, и то МУП? Брука невиђена и срамота! Ово треба истражити до самог дна, и корење почупати по сваку цену. А овој лудачи не скидати букагије док је жива! Та би, у случају слободе, наставила да убија по Србији! Браво за "Српски"!

Odgovori 102 16
Vladimir

17.10.2021 20:14

@ZAvram - Zna se.

Odgovori 46 5
Ivan

17.10.2021 21:51

Kome je ovo dobra riba? Lepa jeste to je ok, ali telo? Od napred kao daska ravna, nema ni kukove ni struk. Kakvih bre devojaka ima po Srbiji ova ne može da im priđe. Ne znam šta je uzdižu kao neku fatalnu ribu? Po čemu? Bukvalno telo muškarca. Samo budale se lože na "ovo"

Odgovori 96 13
Petar

19.10.2021 00:59

@Ivan - Tvoj je problem sto ne znas sta je to Femme Fatale. To se ne moze objasniti. Vamp zena to je najpriblizniji izraz. Ja sam jednom imao takvu ribu. To su ribe koje kotiraju. Do njih ne moze doci svako, samo rijetki smrtnici.

Odgovori 7 30