TRANSKRIPTI RAZGOVORA ZBOG KOJIH JE UBIJEN POZNATI ADVOKAT: Dijanine slike u halterima i tangama potpisale SMRTNU PRESUDU Ognjanoviću (DRUGI DEO)

Autor:

Vesti

16.10.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP koja je u petak uhapšena zbog sumnje da je za račun Veljka Belivuka zataškala ubistvo Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta, dala je nalog za likvidaciju advokata Dragoslava Miše Ognjanovića jer je video fotografije na kojima se u prostorijama ministarstva slikala polugola, u halterima i tangama, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

Republika

Foto: Tanjug/ MUP,Starsport

Dijana Hrkalović i Veljko Belivuk

Kako smo već pisali u prvom delu, naš list je došao u posed transkripta razgovora Ognjanovića i njegovog klijenta Dragoslava Miloradovića Galeta, inače kuma jednog od vođa "škaljarskog klana" Luke Bojovića. Prisluškivani razgovor, vođen je 17. maja 2018. u jednom beogradskom kafiću. 

Miloradović je ubijen samo 12 dana posle razgovora, a Ognjanović 28. jula iste godine. Za ove likvidacije direktno se sumnjiči ogranak "kavačkog klana", tačnije njihov vođa Veljko Belivuk, kao i likvidator klana Darko Elez.

Republika

Foto: Tanjug

Dijana Hrkalović i Miša Ognjanović

Transkript koji ekskluzivno objavljujemo više ne postoji u evidenciji policije, a pretpostavlja se da ga je uništila Hrkalovićeva.

Prvi deo možete pročitati OVDE.

Drugi deo transkripta 

MIŠA: Ja sad kad sam izlazio sa Marijom Popovom... Ona je utrčala u G-klasa BMW blinda... (nerazumljivo). Ali sad ću da ti kažem šta sam video.

GALE: (nerazumljivo)

MIŠA: E, vidi ovako, ovoga mi krsta... Sad video ovako, zid, neke knjige, grb Srbije i grb ministarstva, jedan pored drugog... brus... tange... halteri (Miša pokazuje način fotografisanja, uglove, poteze), slika samu sebe i šalje njima.

GALE: (nerazumljivo)

MIŠA: Dobra je, dobra... Je*ao bih je, i ti i ja... I svi muškarci bi je je*ali. E sad, vidi da ti nešto kažem, video sam takvih jedno, sad ću da ti kažem, jedno 15 slika

GALE: Fotografije??

MIŠA: Čuješ, halteri, čarape, tange one najmanje, brus, sisa... ne velika, ne mala, prava, pa ovako... (pokazuje način fotografisanja, uglove, poteze...)

GALE: (nerazumljivo)

MIŠA: Ne samo to... Ima na dve-tri slike sam video. (nerazumljivo) Molio sam čoveka...

GALE: (čudi se) Pa ona je??

MIŠA: Pa ona je!!! I znači ja ga molim da mi da, znači ti ćeš da pokažeš nekome i znaće se odmah ko ti je dao

GALE: A čekaj, je l' slala njemu ili on??? (nerazumljivo)

MIŠA: Slala njemu!!!

GALE: Njemu... ali čekaj (nerazumljivo)

MIŠA: Ja mislim da jeste, a on kaže da nije, policajac je čovek... E vidi, ovoga mi krsta, ne bih te lagao.

GALE: (nerazumljivo) Tako mi deluje.

MIŠA: Ali znaš šta, baš je dobra pi*ka. E taj čovek se meni kune da ona ima dve dijagnoze... I da do tih dijagnoza može da se dođe u Požarevcu.

GALE: (nerazumljivo) A koje dijagnoze?

MIŠA: (pokazuje na glavu) Psihoza, brate, to ti je bolest... Čovek mi se kune u to i da on uopšte ne zna kako je ona uopšte došla da radi u MUP.

GALE: Čekaj, je l' znaš možda (nerazumljivo komentariše ko je drži u MUP).

MIŠA: Pa jesam te pitao malopre!

GALE: Je l' imaš ideju?

MIŠA: Nikakvu. Meni ljudi pričaju da je drži Slinavi. Meni taj Slinavi izgleda baš slinavo, ne znam da li bi on mogao da... (nerazumljivo)

Zabranjuje se preuzimanje i kopiranje delova i celog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading