DIJANA HRKALOVIĆ SPROVEDENA U CENTRALNI ZATVOR! Narednih 14 dana provešće u karantinskoj ćeliji!

Autor:

Hronika

16.10.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dijana Hrkalović će narednih 14 dana provesti u karantinu

 

Kako Kurir saznaje, Hrkalovićeva je smestena u karantinsku ćeliju.

- Zbog situacije sa epidemijom, kao i svi drugi pritvorenici, ona mora da bude u izolaciji. To znači da će narednih 14 dana morati da provede u karantinu u sklopu pritvora - objašnjava izvor i dodaje da dok ne istekne karantin Dijana neće moći da ima posete.

Izvor dodaje i da ce Hrkalovićeva, kojoj je sinoć nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, biti prebačena u regularnu ćeliju po isteku dve nedelje karantina.

Dijana Hrkalović je osumnjičena da je prikrivala tragove i dokaze u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića, koji je izrešetan na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u januaru 2017. godine.

Za to ubistvo najpre je uhapšen i osumnjičen Veljko Belivuk, ali je do kraja istrage, zbog nedostatka dokaza optužen samo za pomaganje, da bi nakon suđenja volšebno bio i oslobođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading