Šabić lider opozicije? Javite mi da potpišem!

Autor:

Vesti

28.10.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom informacija da SZS Dragana Đilasa vrbuje Rodoljuba Šabića, aktuelnog poverenika za informacije od javnog značaja, koga nameravaju da promovišu kao svog kandidata na budućim izborima, na Tviteru se oglasio i marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Krstić

Prema njegovim rečima, to je još jedna "genijalna" ideja opozicije.

- Postoje dve genijalne opozicione ideje! Prva, Živkovićeva, da lideri štrajkuju glađu. Druga, da Šabić bude lider čitave opozicije. Ako znate gde se potpisuje peticija za obe, javite mi da potpišem - našalio se Krstić.

RepublikaFoto: Tanjug
Rodoljub Šabić

Podsetimo, naš list je na osnovu informacija dobijenih od izvora iz opozicije objavio da im je Šabić favorit jer prema njihovim procenama može da im obezbedi dvocifren broj glasova, kao što je bio slučaj sa nekadašnjim zaštitnikom građana Sašom Jankovićem, koji je odneo 16 odsto glasova na predsedničkim izborima.

Šabić juče nije odgovarao na pozive, a prethodno nam je demantovao ovu informaciju uz napomenu da nema potrebe da ga zovemo ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
SASA

28.10.2018 18:23

Opozicija se samo sluzi lazima i dezinformacijama.

sima

28.10.2018 18:39

Njihovom kampanjom pozivanja na ubistvo i vredjanja svih onih koji ne podrzavaju njih,mislim da takvom kampanjom nece uspeti ni cenzus da predju.

Mija

28.10.2018 18:41

Jedino sto znaju,jeste da se prepucavaju preko twitera.Treba da se stide svog ponasanja.

Nena

28.10.2018 19:12

Nemaju sanse ko god da im bude lider. Oni su na mrtvoj tacki.