VUČIĆ I PUTIN U ČETIRI OKA: Ovo su teme o kojima će razgovarati predsednici!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je situacija u regionu Balkana ozbiljna, da imamo ozbiljne političke probleme i da zato treba meriti svaki politicki potez i reč, a da će sa ruskim predsednikom sutra razgovarati i o tome i o bilatelnim odnosima i mnogobrojnim projektima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

- U trenutku kada imamo ekonomski napredak i kada time možemo da budemo zadovoljni imamo značajne političke probleme u regionu i mnogo toga što nije sigurno kakav bi ishiod bio u slučaju narušuavanja stablnosti. U tom smislu susret sa Putinom je veoma značajan - rekao je Vučić novinarima u Moskvi.

Razgovaraće, kako kaže, i o bilateralanim odnosima koji su politički dobri, ali mogu biti i bolji", rekao je Vučić. On je dodao da će sa Putionom razgovarati i o mnogim projektima.


Kako je rekao Srbija je na ruskim televizijama među glavnim temama, ne samo zbog njegove posete, već i zbog svega što se zbiva oko nas, zbog nedavne situacije na Kosovu i provokacija Hašima Tačija.

"Pokušavamo da pronađemo najbolje rešenje za naše građane, kako da sačuvamo živote građana ali i stabilnost i mir", rekao je on. Vučić je rekao i da će prvo imati razgovor u četiri oka sa Putiniom, a potom i sastanak delagacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Sonja

01.10.2018 13:57

Nadamo se podršci Rusije oko glavnih pitanja kada su naši problemi u pitanju.

Tina

01.10.2018 13:59

Srbija od Putina i Rusije traži podršku za mir, a ne za rat.

Sloba

01.10.2018 14:15

Svaki vid saradnje sa Rusijom nam je veoma važan i odlične su vesti što stalno unapređujemo saradnju od toga imamo velike koristi.

Snezana

01.10.2018 14:16

Sutrasnji sastanak predsednika Rusije Putina i Aleksandra Vucic na stolu bice mnogo tema, pored ekonomskih da ce jedna od tema biti i najnovija desavanja na Kosovu ponasanje Albanaca i nemo cutanje EU.da ce Vucic uspeti da dobije podrsku Putina.