OVAKO IZGLEDA KAD OPOZICIONARI DRŽE TRIBINU: ŠEST LIDERA, ŠEST LAŽOVA!

Autor:

Vesti

23.08.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim zinu, slažu!

Foto: Tanjug/T. VALIĆ
Cirkus: Ovako izgleda kada opozicija drži tribinu

Članovi Saveza za Srbiju, na tribini koju su održali preksinoć u Zrenjaninu, postigli su nemoguće: od šest govornika, čelnika stranaka i pokreta okupljenih u Đilasovu organizaciju, svaki je izrekao bar jednu veliku laž...

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

1. Đilas: "BG voz je kasnio sedam sekundi godišnje, što pokazuje da mi možemo kad hoćemo"

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević na ovo ima sledeći komentar:

- Da je rekao i sedam sati godišnje da je bilo kašnjenje, bilo bi i dalje malo, ali bi neko možda i poverovao. A za ovih sedam sekundi ne znam šta bih uopšte rekao. Zapanjen sam da japanska železnica nije do sada saznala za njega i angažovala ga da radi za njih, imajući u vidu da čak i njihovi vozovi, koji važe za najtačnije na svetu, godišnje imaju veće kašnjenje.

2. Nada Sporin, Pokret za preokret: "Prodaja zemlje strancima je uzela maha u Vojvodini".

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović odgovara:

- Ima jedan Bodlerov citat: "Dokoni mornari od zabave često love albatrose..." Njima niko još nije javio da su svu zemlju prodali oni tokom privatizacija. Samo vrte tu svoju mantru i toliko su dokoni da ne znaju šta više od sebe da rade, pa se samo sećaju tog perioda kada su bili na vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug
Borko Stefanović

3. Borko Stefanović, Levica Srbije: "Radnici i penzioneri u Srbiji su najsiromašniji u Evropi".

Član Saveta guvernera NBS Miladin Kovačević kaže:

- Nisu sigurno naši radnici i penzioneri najsiromašniji, ima ih, nažalost, siromašnijih, samo da pomenem okruženje i u Makedoniji, Albaniji, BiH, a pitanje je kako je sa radnicima u Grčkoj i Bugarskoj.

4. Željko Veselinović, sindikat Sloga: "U Srbiji je najniža prosečna plata u Evropi".

Ekonomista Ljubomir Madžar ovako ocenjuje Veselinovićeve tvrdnje:

- Svakako nije tačno da je u Srbiji najniža plata u Evropi. Iako jeste među manjima, one u Makedoniji i Albaniji su niže. Takođe, plate odražavaju dugu istoriju ekonomskog razvoja i niske su, pre svega, jer smo nerazvijena zemlja, što opet nema veze sa aktuelnom vlašću, koja je tu od 2012.

5. Zdravko Ponoš, Narodna stranka: "Predsednik Aleksandar Vučić neće da čuje vojni vrh jer se samo slika sa generalima, ali nikada ne razgovara sa njima".

Vojni analitičar Miroslav Lazanski čudi se onome što je izgovorio bivši načelnik Generalštaba:

- Nije tačno i nije mi samo jasno otkud bi to Ponoš mogao da zna da li i kako predsednik Vučić razgovara sa generalima ili bilo s kim drugim. Da nema možda svoje obaveštajce?

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Zoran Lutovac

6. Zoran Lutovac, predsednik DS: "Savez za Srbiju neće biti desničarska organizacija".

Politički analitičar Dragomir Anđelković smatra upravo suprotno:

- Tako sveobuhvatni savezi sadrže razne snage, pa nisu ni desničarski ni levičarski, ali očito je da je veliki deo glasača kojima se Lutovac obraća antinacionalno orijentisan i smeta im svaki pomen desnice, pa samo zato to kaže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dragan

23.08.2018 08:16

KOLIKO JA VIDIM NIŠTA NISU SLAGALI ZAR MI DA SE UPOREĐUJEMO SA ALBANIJOM I MAKEDONIJOM PA GDE ĆE NAM BITI KRAJ, NIKAD NISMO ŽIVELI LOŠIJE OVO JE DNO DNA...

DDD

23.08.2018 08:28

Za razliku od Draškovića, Popovića, Vulina, Krkobabića, Dačića, Ljajića, Palme i ostalih satrapa sadašnje vlasti, koji su izjavljivali istinu i samo istinu tako im bog pomogao... U prelepoj i unesrećenoj Srbija je napravljena ludnica...koju od milošte zovu demokratija...