JEREMIĆ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA! Brnabićeva ga matirala: VUČE, NEĆU DA SE VALJAM U OVOM BLATU SA TOBOM!

Autor: Republika

Vesti

22.08.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok okršaj premijerke Ane Brnabić i lidera Narodne partije, Vuka Jeremića na Tviteru, koji je počeo prozivkama i uvredama, a onda i pretnjama na račun premijerke i njene porodice. Sada je ta rasprava nastavljena jer je Jeremić ponovo provocirao tvrdeći kako Ana Brnabić ne sme da ulazi u dublju raspravu sa njim, a ona ga je u potpunosti matirala odgovorom - rekla mu je da ne želi da se valja sa njim u tom blatu na koje je on navikao.

RepublikaFoto: Tanjug/M. KAROVIĆ

Raspravu je, naravno, nastavio Jeremić, koji je konstatovao da je Brnabićeva "zanemela" na dokumenta koja je objavio, a kao jedan od motiva za to naveo i da je možda "stigla packa od šefa da se mane direktnog dijaloga sa mnom".

 

 

 

 

Premijerkin odgovor nije izostao, a ona mu se izvinila i poručila da nema vremena jer mora da radi. Brnabićeva je naglasila da bi rado odgovorila na svaku njegovu laž i uvredu, ali da ima važnijih obaveza od toga da se sa njim "valja u blatu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Marina

22.08.2018 11:49

Zašto on nju uopšte napada?

Jova

22.08.2018 11:53

Ana se bavi ozbiljnim stvarima i nema vremena za igranje po društvenim mrežama. Jeremiću je dosadno ,ali to nije Anin problem. Jeremiću ostavi Anu i probaj da radiš nešto korisno.

fantazija

22.08.2018 12:25

Nije on dorastao Brnabicevoj

Nikola

22.08.2018 12:34

Svima je dobro poznata Jeremiceva politika napada na sadasnju vlast i njihove porodice.