ŠIROKO I BAHATO: Ovako je Jeremić pratio fudbal!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik velikog kriminalno političkog skandala, čovek koji je dobio bez ikakvog osnova milione dolara i evra od pohapšenih donatora, Vuk Jeremić, nastavlja da na svakom koraku pokazuje kako je pun love.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Jeremić, koji je poznat po tome da pokazuje svoj preskupi stan, objavljuje fotografije sa skupih letovanja, putovanja, noćnih provoda, čovek koji se stalno hvali da je pohađao najskuplje škole u svetu, ne propušta ni jednu priliku da pokaže koliko lepo i skupo živi. 

Tako je naravno uradio i ovaj vikend. Njemu naravno nisu važni ni Srbija ni naši građani, osim kad se gleda neka prilika da se nešto ukrade.

Foto: instagram/ vuk jeremić

Za njega je sramota da sedne u kafić sa drugarima i odgleda neku fudbalsku utakmicu, ili uz roštilj negde kako to Srbi rade. Uz Jeremića smo naučili da to nije to.

Naime, iz dalekog Kembridža u Engleskoj, Vuk Jeremić nam se pohvalio da fudbal gleda uz englesko pivo i ribicu. Mi Srbi, ili da kažemo preciznije balkanci, jer se ne stidimo odakle smo, obično fudbal gledamo uz neki roštilj, meso, ali otkud mi znamo šta elita jede, Jeremić je ipak elita koja pi*a po svima nama, tako da, ubuduće dragi narode, ribica i pivo, pa da nas Bog vidi, piše Alo.

I po mogućnosti, iz Londona da gledate, posto je Kembridž ipak rezervisan za Vuka Jeremića, belosvetskog otimača para, koji i dalje ne zna da objasni za šta je dobio 200.000 dolara od ambasade Katara u Berlinu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading