Cvetković došao na konferenciju SNS: DRAGO MI JE ŠTO VAS VIDIM ŽIVOG

Autor: Republika

Vesti

28.06.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve koji je tvrdio da je otet pojavio se danas na konferenciji za novinare Srpske napredne stranke (SNS) koju je održao Aleksandar Martinović u Skupštini Srbije.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Stefan Cvetković

Cvetković, kako je Tanjugu rečeno, ima novinarsku legitimaciju sa kojom dolazi u skupštinu, ali se ranije nije pojavljivao na pres konferencijama da postavlja pitanja predstavnicima stranaka, iako je, kako kažu pojedini izveštači i skupštinski službenici dolazio u parlament.

Cvetković je inače današnju pres konferenciju prenosio uživo na svom fejsbuk profilu.

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović kazao je na konferenciji da je SNS osudila pretnje smrću poslanika Slaviše Ristića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zatražila da nadležni državni organi hitno reaguju i preduzmu zakonom propisane mere.

Cvetković je posle toga pitao Martinovića: "Kada ste se izjasnili da zahtevate od nadležnih organa da reaguju, da li mislite da je već samo po sebi skandalozno da ta reakcija već ne postoji nego ste prinuđeni da reagujete na ovaj način?"


Martinović mu je najpre odgovorio da mu je pre svega drago što ga vidi živog i zdravog. 

- Pre svega meni je drago što vas vidim živog i zdravog, što vam se ništa loše nije desilo, što niste oteti, što niste ubijeni, što niste odvedeni u Rumuniju, ko zna gde i na vašem primeru je država Srbija pokazala da i te kako ume brzo da reaguje i da zaštiti bezbednost svojih građana - rekao je Martinović.

Kako je dodao, ubeđen je da će država Srbija isto tako hitno i brzo reagovati kada je u pitanju bezbenost predsednika Republike Aleksndra Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Biljana

28.06.2018 15:58

Možda je odlučio da počne pošteno da zarađuje!

ognjen

28.06.2018 15:58

Ovaj nema ni stida ni srama

gaga

28.06.2018 16:01

Baš lepo što se pojavio živ i zdrav.

Kalina

28.06.2018 16:12

Cvetkovic sada koristi svoj skandal da bi sto vise prikukao paznju svojih kolega novinara kako bi se sto vise pisalo o njemu.