TUŽILAŠTVO OTKRILO JOŠ JEDAN ŠOKANTAN DOKAZ LAŽI NOVINARA CVETKOVIĆA!

Autor: Republika

Hronika

20.06.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj navodne otmice novinara Stefana Cvetkovića uzburkao je javnost u Srbiji, pogotovu kada je otkriveno da je sve bila laž. Najnovije saopštenje tužilaštva je da je CVetković za vreme navodne otmice zvao svoju majku.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Stefan Cvetković

Protiv novinara Stefana Cvetkovića pokreće se istraga za lažno prijavljivanje otmice - saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu i navelo da je istraga pokazala da nije bilo otmice i da je Cvetković zvao svoju majku u noći u kojoj je navodno otet.

- Nakon analize do sada utvrđenih i dostavljenih podataka i dokaza, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu nije utvrdilo da je došlo do izvršenja krivičnog dela Protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ,ili Otmica iz čl. 134 KZ, ili bilo kog drugog krivičnog dela sankcionisanog Krivičnim zakonikom Republike Srbije, u kome se Cvetković Stefan javlja kao oštećeni - saopštilo je tužilaštvo, a preneo blic.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading