KOJI BLAM: Nećete verovati KO JE ČOVEK čiju je fotografiju Cvetković pokazao u vezi sa ubistvom Ivanovića!

Autor: Republika

Hronika

19.06.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, čiji je nestanak a zatim i pojavljivanje izazvalo buru u srpskoj javnosti, pokazao je na konferenciji za novinare krajem januara ove godine, fotografiju čoveka koga je označio kao osobu iz kriminalnog miljea, umešanu u ubistvo Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Stefan Cvetković

Na konferenciji za medije pod nazivom “Koliko košta likvidacija na severu Kosova”, dve nedelje nakon ubistva Ivanovića, on je izneo podatak da je za Ivanovićevu likvidaciju, prema njegovim saznanjima, plaćeno 40.000 evra, kao i niz drugih informacija o ljudima iz kriminalnog miljea za koje je izneo sumnje da imaju veze sa ubistvom.

Međutim, nakon drame oko Cvetkovićevog nestanka, u javnost je isplivala i informacija o osobi sa fotografije koju je on pokazao na konferenciji za novinare i ispostavilo se da se zapravo radi o Kanađaninu iz Vankuvera, Zakariju Zimermanu.

Zimerman je, kako se može videti na sajtu na kome je objavljena i sporna fotografija, bloger koji piše o hrani i ugostiteljstvu, pa se njegove fotografije i komentari mogu naći na brojnim sajtovima o restoranima i hrani.

Fotografija koja je identična onoj koju je Cvetković pokazao u januaru, nalazi se na jednoj internet stranci na kojoj Zimerman govori o hrani.

Inače, Cvetković će se danas obratiti javnosti gde će govoriti o tome šta mu se prethodnih dana dešavalo, piše blic.rs. Njegov nestanak prijavljen je prošle srede u večernjim satima. Dva dana nakon toga je pronađen, a sada su Osnovno javno tužilaštvo u Vršci i Više javno tužilaštvo u Pančevu, pokrenuli istragu protiv Cvetkovića za lažno prijavljivanje otmice.

Njegov blog i fotografije pogledajte OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
gaga

19.06.2018 10:27

Cvetkovic je izdajnik koji radi protiv Srbije ili je psiho .

sasa

19.06.2018 10:49

@gaga - Kao i propala opozicija

gaga

19.06.2018 10:58

@gaga - mulja,petlja i sa tim ce sam sebe unistiti

Gaga

19.06.2018 10:30

Lazna fotografija ubice je jos jedan dokaz da je sve bila farsa!