VUČIĆ: Opoziciju ne interesuje Cvetkovićeva glava, već moja!

Autor: Republika

Vesti

19.06.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opoziciji ne odgovara što je novinar Stefan Cvetković pronađen živ i zdrav, primetio je danas predsednik Aleksandar Vučić i poručio opozicionim liderima da se lažima i neistinama ne pobeđuje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Naravno, ne interesuje njih Cvetković, već samo kako mogu nešto da prikače Vučiću - rekao je predsednik odgovarajući na pitanje novinara o slučaju Cvetković.

Istakao je da je rasvetljavanje tog slučaja posao tužilaštva i policije i da zbog toga na nedavnoj pres konferenciji nije želeo da ulazi u detalje, ali je govorio jer su, zapravo, njega unapred optuživali za Cvetkovićev nestanak. 


- Važno je da je pronađen. Za one osobe koje mi sole pamet, koje idu po balovima i stranim ambasadama, što kažu zašto sam uopšte govorio o tom slučaju, poručio bih im: govorio sam zato što ste mene unapred optuživali da sam ubio novinara, iako je bio živ i zdrav - objasnio je on.
RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Stefan Cvetković

Ukazao je da je Janko Veselinović, kojeg naziva "Ðilasov potrčko", pisao da će, ako se ispostavi da je novinar ubijen, leteti Vučićeva glava i ostavke.

- Oni su tužni što je živ i zdrav. Na našim licima videli ste radost što smo ga našli, a na licima nekih samo što niste videli suze. Naše političke protivnike ne interesuje Cvetković, već samo kako mogu nešto da prikače Vučiću - rekao je on.

Ukazao je na kampanju koju, kaže, vode Ðilasovi mediji tvrdeći da je Cvetković nestao zato što je izveštavao o ubistvu Olivera Ivanovića. 

- On je izveštavao da se radi o kriminalno mafijaškom ubistvu, koje nema veze sa politikom. Tih laži i besmislica koje iznose na dnevnom nivou nema kraja. Ne možete nikada da pobedite lažima i neistinama. Na svaku besmislicu sam spreman da odgovorim i na dnevnom nivou - poručuje Vučić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
saSAs

19.06.2018 10:14

Ovo je sve maslo propale opozicije.

sasa

19.06.2018 10:48

@saSAs - Opozicija je ispricana prica

Mija

19.06.2018 10:16

Opozicija ne bira sredstva da bi dosla na vlast, ali to im nece uspeti, predsednik uziva poverenje i podrsku gradjana o kojoj opozicija moze samo da sanja.

Miki

19.06.2018 10:51

@Mija - Upravo tako. Narod zna da ceni prave ljude.