"JEREMIĆU JE SVAKI KAKTUS U ARIZONI VAŽNIJI OD SRBIJE!"

Autor: Republika

Vesti

10.04.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da je Vuk Jeremić naneo Srbiji nenadoknadivu štetu vođenjem "šibicarske" spoljne politike, zbog čega je Srbija u vreme njegove vladavine izgubila međunarodni ugled, a najveću štetu je, kaže, naneo "tupavim" postavljanjem pitanja pred Međunarodnim sudom pravde.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Reagujući na izjavu Jeremića, da je u regionu na snazi aranžman između lokalnih "stabilokrata" i dela evropskih funkcionera i političara koji "okreću glavu od rastuće diktature u regionu" te da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "vlada despotski", Jovanov je naveo da je Jeremić rešio da se lažima, izmišljotinama i pljuvanjem po Srbiji ponudi strancima za njihovog potrčka. 

Kako kaže nudi se strancima jer je shvatio da ga građani neće i da ne postoji način da ga narod izabere "ni za predsednika kućnog saveta", a kamoli za nešto više od toga.

- Jeremiću je očigledno važniji svaki kaktus u Arizoni od Srbije, što je i pokazao tako što je novac države i njenih građana besomučno trošio na skupa putovanja i bahaćnje po luksuznim hotelima u svetu - naveo je Jovanov u pisanoj izjavi. 


Srbiji je Jeremić, nastavlja, naneo nenadoknadivu štetu i vođenjem šibicarske spoljne politike, koja je podrazumevala da "pre podne kaže jedno, po podne drugo, a uveče treće", zbog čega je Srbija u vreme njegove vladavine izgubila međunarodni ugled, jer je vladalo mišljenje da su ovde "svi lažovi poput Vuka Jeremića".

- Najveću štetu Srbiji i njenim interesima, Jeremić je naneo svojim tupavim postavljanjem pitanja pred Međunarodnim sudom pravde, što je dalo vetar u leđa svima koji žele da otmu Kosovo od Srbije i oslabilo poziciju onih koji se za Srbiju bore - rekao je Jovanov.

On navodi da će Jeremić, "kao i u svemu što je u životu radio", biti neuspešan i u ovom "kandidovanju za stranog potrčka u našoj zemlji", jer je Srbija, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, slobodna i samostalna država u kojoj ne odlučuju stranci, kako bi Jeremić želeo, nego narod na izborima. 


- Isti onaj narod koji je Jeremića, Ðilasa, Jankovića, Tadića i sve ostale smestio u magareću klupu srpske političke scene iz koje, kako se čini, skoro neće izaći - zaključio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Beogradjanin979

10.04.2018 11:39

Juda srpske politicke cene!

Sale

10.04.2018 11:40

Narod mu je na izborima pokazao gde mu je mesto!

Jovan

10.04.2018 11:45

Jeremićev rad, lik i delo je najbolje ocenio naš narod na predsedničkim izborima, kada je jedan imaginarni lik, dobio dupli više glasova od dotičnog - na to se nema šta dodati, sve je kristalno jasno!

daca

10.04.2018 11:45

Nazaslot to je istinito i bolno