"LICEMERNO JE DA JEREMIĆ NAPADA VLAST ZBOG KiM"

Autor: Republika

Vesti

01.04.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalistička partija Srbije ocenila je danas da je krajnje licemerno da Vuk Jeremić napada aktuelnu vlast zbog Kosova i Metohije, kada je u vreme kada je bio ministar i vladala njegova stranka Priština jednostrano proglasila nezavisnost i takav potez priznale 84 države.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

- Kad je reč o 1998. i 1999. godini, podsećamo ga da je bombardovanju prethodio incident u Račku, za koji se zna da je bio insceniran, i ultimatum iz Rambujea da se Srbija saglasi sa referendumom o nezavisnosti za dve godine- navodi SPS u saopštenju.
 

U SPS ističu da nijedna vlast to ne bi prihvatila. 


- Lagali su narod 2000. godine da je Kosovo demokratsko pitanje i da će posle pada Miloševića sve biti u redu. Evo, Miloševića nema, a Kosovo je i dalje aktuelan problem, jer je u pitanju višedecenijski separatistički velikoalbanski pokret- ukazuju socijalisti u saopštenju.

Oni ukazuju da nisu Vučić i Dačić prebacili dijalog u EU sa UN-a, već su to uradili Tadić i Jeremić. 

- Srbija nikad neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, niti će Kosovu dati stolicu u UN-u. Naprotiv, borimo se da jedan broj država povuče priznanje Kosova - ističe SPS.

Jeremić je ranije danas izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio razmenu teritorija i da je ponudio jug Srbije, ali da međunarodna zajednica to nije prihvatila, ali, kako tvrdi, nije ponudila ništa drugo "osim da se potpiše sporazum kojim bi se Kosovo uvelo u UN".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (75)

Loading
Cana

01.04.2018 20:47

On obraza nema,a ni mozga cim prica i ponasa se tako,treba sam sebe da kritikuje.

delije1389

02.04.2018 04:23

@Cana - Ako toliko nismo dobri ,neka ide gde mu je bolje.

orao

01.04.2018 20:50

Sta drugo moze da se ocekuje od prevaranta Jeremica.

Higija

01.04.2018 20:54

Veleizdajnik drugo i ništa ne zna da radi se da kritikuje vlast.