OGLASIO SE PIO FOND: Stiže bitna vest za penzionere!

Autor:

Vesti

20.04.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi razgovori predstavljaju izuzetnu priliku za sve građane koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da dobiju direktnu pravnu pomoć od strane stručnjaka iz Austrije i Srbije.

OGLASIO SE PIO FOND: Stiže bitna vest za penzionere!

Foto: Shutterstock

Sledeće nedelje, u našoj zemlji će biti održani Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije.

Prema informacijama iz Fonda PIO, razgovori će prvo biti održani 23. aprila u Požarevcu, a dan kasnije u Beogradu. Svi zainteresovani za učešće na ovim razgovorima obavezni su da se prijave i zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Takođe, prilikom dolaska trebalo bi da ponesu svu dokumentaciju u vezi s osiguranjem i lična dokumenta.

Ovi razgovori predstavljaju izuzetnu priliku za sve građane koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da dobiju direktnu pravnu pomoć od strane stručnjaka iz Austrije i Srbije. Takođe, ova inicijativa naglašava važnost saradnje između dve zemlje u oblasti socijalnog osiguranja, pružajući građanima mogućnost da ostvare svoja prava na efikasan i transparentan način.

Pozivamo sve zainteresovane da se blagovremeno prijave i zakažu termin dolaska na navedeni broj telefona, kako bi obezbedili svoje mesto za individualne konsultacije. Takođe, važno je naglasiti da je neophodno pripremiti svu relevantnu dokumentaciju kako bi savetodavci mogli efikasno da pruže pomoć i odgovore na konkretna pitanja građana.

Međunarodni dani razgovora s Austrijom predstavljaju dragocenu priliku za sve one koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da direktno komuniciraju sa stručnjacima i reše svoje nedoumice. Očekuje se da će ovi razgovori doprineti boljem razumevanju i primeni sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja između Srbije i Austrije, te omogućiti građanima da na efikasan način ostvare svoja prava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading