UDAR UNUTAR SPC NA PORFIRIJA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

19.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

UDAR UNUTAR SPC NA PORFIRIJA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za petak 19. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

UDAR UNUTAR SPC NA PORFIRIJA: SRPSKO JEDINSTVO TRN U OKU I POJEDINIM VLADIKAMA

Ni Srpska pravoslavna crkva (SPC) neće biti pošteđena u naletu udara na Srbiju da bi se narušilo jedinstvo u društvu i destabilizovala država i na taj način onesposobila za odbranu nacionalnih interesa, naročito u vezi s Kosovom i Metohijom i Republikom Srpskom. Udare su pojačali uoči Vaskršnjeg sabora 5. i 6. maja, koje je predsednik Aleksandar Vučić najavio u dogovoru s patrijarhom Irinejom, koji je blagoslovio skup, i liderom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Na tom saboru trebalo bi da budu donete ključne odluke o opstanku srpskog naroda, koji nikad nije bio ugroženiji.

DIREKTOR ŽIVI KAO TAJKUN

Možda je direktor Uprave za zaštitu bilja Ministarstva poljoprivrede Nebojša Milosavljević na papiru samo državni službenik, ali u realnom životu ima lajfstajl pravog tajkuna! Kako saznaje Srpski telegraf, Milosavljevićev život odiše luksuzom, kakav ne može da isprati njegova plata, a u okviru kog su i česta putovanja na egzotične destinacije, čije se cene kreću po nekoliko hiljada evra. Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora iz ove državne institucije, Milosavljević često putuje po svetu s bliskom prijateljicom doktorkom (ime i prezime poznato redakciji, kao i institucija u kojoj radi).

UBICA MMA BORCA HOĆE DA SE PREDA

Marko Daničić (23), koji je s Vasilijem Gačevićem (23) ubio MMA borca Stefana Savića, razmišlja da se preda. Dvojica osumnjičenih su od 25. februara u bekstvu i kriju se na Kosovu i Metohiji, saznaje Srpski telegraf nezvanično u policiji. Njih dvojica, da podsetimo, u noći između 24. i 25. februara sačekala su Stefana da izađe iz kluba "Dorćoleta", napala ga, a nesrećni mladić, iako je pokušao da izbegne sukob, nije uspeo da im utekne. Sustigli su ga u Dobračinoj ulici i mučki izboli nožem.Obavešteni izvor navodi da je Daničić kontaktirao s porodicom i to bez znanja Gačevića i rekao im da prenesu poruku da mu je sve teže u bekstvu u da intezivno razmišlja o predaji.

ANA BRNABIĆ: SVI IZBORI 2. JUNA

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da odluka da se svi preostali lokalni i beogradski izbori održe 2. juna ne predstavlja najbolji demokratski presedan, ali da će biti lekovit za našu zemlju. Ona je istakla da postoji dvotrećinska većina u parlamentu, koja će omogućiti da se taj presedan dogodi, kao i da ne veruje da će takva situacija ponoviti.
Prema njenim rečima, opozicija je dobila skoro sve što je želela, a vlast je pokazala ozbiljnost.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 19. april 2024. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading