MUŽ ME VARA S NJEGOVOM NAJBOLJOM DRUGARICOM: Čim je OVO počeo redovno da radi, znala sam da mi je neveran

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

18.04.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redu, ne treba preterivati sa paranojom, ali nije dobro ni zanemariti sumnju koja se ponekda sasvim opravdano javlja.

MUŽ ME VARA S NJEGOVOM NAJBOLJOM DRUGARICOM: Čim je OVO počeo redovno da radi, znala sam da mi je neveran

Foto: Shutterstock

Sa ovom teškom dilemom se suočila i Britanka koja je počela da sumnja u muža, i koja veruje da je on vara i to s njegovom najboljom drugaricom.

- Ja imam 37, a on 39, i u braku smo osam godina. Imamo i dvoje dece. Sve je bilo u redu dok pre nekoliko nedelja nije sreo svoju najbolju drugaricu iz školskih dana. Od tada su njih dvoje praktično nerazdvojni - priča ona.

- Situacija je postala još gora kada je moj muž prvi put prespavao kod nje. Sada je to već postala učestala praksa njih dvoje, i ja ne želim da se pretvaram da mi to ne smeta. Čak i ako do sada nisu vodili ljubav, mislim da je to samo pitanje vremena - tvrdi žena.

Naravno, njen suprug tvrdi da se ništa ne dešava između njegove drugarice i njega, kao i da njih dvoje samo nadoknađuju izgubljeno vreme.

Foto: shutterstock

Nju nagriza crv sumnje i ne zna šta da radi

- Da stvari budu još gore, on njoj stalno šalje poruke i kada je sa mnom. Ne bih da budem neki manijak opsednut kontrolom ali se plašim da će mi ovo uništiti brak - zaključila je zabrinuta žena.

Odgovor psihologa:

Jasno je da vi ne biste trebali da zaključujete unapred, ali takođe je očigledno i da muž ne vodi računa o tome kako ovo sve utiče na vas.

Imajte u vidu da neko ko planira aferu, sigurno to neće raditi ovako otvoreno. Ali, to ne umanjuje činjenicu da on totalno zanemaruje vaš odnos.

Pokušajte da razgovarate sa njim i da mu objasnite koliko ste zabrinuti zbog ove situacije, i da biste mu bili zahvalni kada bi malo "usporio" i ređe se viđao s drugaricom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maks

21.04.2024 08:00

Muz ti prespavao kod druge zene.... e sto ima glupih zena pa to ti je...