SUPRUGOVA SLIKA IZ DŽAKUZIJA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Odmah sam znala s kim me vara, i šta moji prijatelji 10 godina kriju od mene!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

11.04.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka Ana (38) je posle 10 godina braka saznala da je muž vara, i što je najgore, to nije bila najgora vest.

SUPRUGOVA SLIKA IZ DŽAKUZIJA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Odmah sam znala s kim me vara, i šta moji prijatelji 10 godina kriju od mene!

Foto: Shutterstock

On što je usledilo ne biste poželeli ni najgorem neprijatelju. Dok je ona mislila da je njen muž Dilan savršen partner za nju, on ju je godinama varao i to sa svojim najboljim prijateljem!

Da stvari budu još gore, ne samo da je Anu izdao muž, već i ljudi koje smatrala za najbolje prijatelje.

- Dilan ima mnogo prijatelja i imamo zaista veliko društvo s kojim se stalno viđamo. Jedini izuzetak je Dilanov najbolji prijatelj Kevin, kojeg sam retko viđala. Dilan mi je objasnio da Kevin često putuje zbog posla, pa nisam o tome previše razmišljala - priča Ana. 

U retkim trenucima kada je Kevin bio prisutan, on je uglavnom izbegavao Anu.

- Nije mi bilo jasno šta sam to uradila da me on ne voli - dodala je Ana.

Foto: Shutterstock

Višestruka izdaja poverenja

 

Nije bilo ništa uobičajeno da se njen suprug samostalno viđa sa svojim prijateljima. Ona je smatrala da je to sa svim normalno, i nikada ga nije zapitkivala o tome.

Međutim, jedna slučajnost je promenila ceo njen život.

- Pre nekoliko nedelja, Dilan mi je rekao da ide na pecanje sa rođacima, a ja sam te večeri organizovala malu žurku sa devojkama iz našeg zajedničkog društva. U jednom trenutku je moja drugarica Lili je skrolovala po društvenim mrežama, i ja sam preko njenog ramena videla veoma čudnu sliku - navodi Ana. 

Na fotografiji je bio njen suprug s Kevinom u džakuziju, a slika je bila objkavljena pre samo sat vremena.

Foto: shutterstock

Gore od preljube

 

- Bukvalno sam otela mobilni od Lili i videla sam da je Dilan sliku objavio na profilu za koji ja ne znam. Pogledala sam i ostale fotografije i na svima su njih dvojica izgledali previše blisko - objasnila je Ana.

Posle toga je Lili priznala da su Dilan i Kevin u vezi tokom celog njihovog braka, kao i da su svi iz društva to znali, i da su odobravali njhovu vezu!

Prevarena Ana koju su izdali svi najbliži, kaže da je očajna i da ne zna šta da radi.

- Ne mogu da podnesem da se s nekim borim za svog muža, to me ubija - poručila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading