MAJKA MALE DANKE OČI U OČI SA ZLOTVORIMA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

18.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

MAJKA MALE DANKE OČI U OČI SA ZLOTVORIMA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 18. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

NOVI PLAN ZAPADA ZA UKRAJNU

Preko italijanske Republike NATO je pustio probni balon u nadi da će se Vladimir Putin upecati i pristati na podelu Ukrajine. Prema tom planu, Rusiji bi pripao deo koji je već osvojila, oko 20 odsto Ukrajine, dok bi ostatak ušao u NATO i EU. Pritom je žurba velika jer se u Alijansi boje da Donald Tramp po povratku u Belu kuću ne bi pristao na prijem Ukrajine.

MAJKA MALE DANKE OČI U OČI SA ZLOTVORIMA

Ivana i Miloš Ilić, majka i otac male Danke (2), za čijim telom se i dalje traga, juče su bili oči u oči s osumnjičenima za zločin Dejanom Dragijevićem i Srđanom Jankovićem u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru. Nesrećni majka i otac ispričali su tužiocu sve što su znali o nestanku ćerkice. Iako im je bilo ponuđeno da dvojica osumnjičenih ne prisustvuju njihovom svedočenju, Ivana je to odbila i hrabro je čak tri sata opisivala šta se događalo kobnog 26. marta.

NESTLE PREVARA: Dodaju šećer u kašice za bebe

"Nestle", najveća svetska kompanija robe široke potrošnje, dodaje šećer i med u mleko u proizvode od žitarica za bebe, da bi imali slađi ukus. Da stvar bude još gora, šećer i med dodaju isključivo u hranu za bebe koja se prodaje u siromašnim zemljama, dok za prestižne zemlje tih dodataka nema, stoji u izveštaju švajcarske istraživačke organizacije Public eye. Kako prenosi britanski Gardijan, ovi dodaci nađeni su u brendovima nido za odojčad i cerelac namenjenim deci uzrasta od šest meseci do dve godine. Nivo šećera iznosi čak šest grama u Senegalu i Južnoj Africi, dok je najveća doza pronađena u Nigeriji, čak 6,8 grama.

JOVANA JEREMIĆ: BILA SAM SA OŽENJENIM I NIJE ME SRAMOTA!

U novoj epizodi emisije "Minsko polje" sa Sanjom Arsić u produkciji portala Srpskog telegrafa Republika TV gostovala je aktuelna voditeljka Pinka Jovana Jeremić.
Pored aktuelnih dešavanja u rijalitiju "Elita", Jovana je iznela šokantno priznanje da je u mladosti bila ljubavnica i da se nimalo ne kaje zbog toga.

- Svako ima pravo jednom da bude ljubavnica. Da, ja sam bila ljubavnica, sve smo bile u nekom trenutku. Ali ti ne znaš zašto je neko bio. Možda je taj čovek lagao tu devojku. Nećemo da govorimo o tim devojkama koje su izmanipulisane. Kad si bila jednom ljubavnica i naučila lekciju, nemaš pravo to da budeš drugi put - rekla je Jovana, te se osvrnula na one žene koje svesno ulaze u odnos sa zauzetim muškarcima, znajući pritom da su druge. Za takve, tvrdi Jovana, sledi posebna kazna.

Foto: Srpski telegraf


Naslovna strana Srpskog telegrafa za 18. april 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading