NASTAVAK TERORA NAD SRBINOM: Srećko Sofronijević doveden na saslušanje (FOTO)

Autor:

Vesti

14.04.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odredila 48-časovni pritvor za Sofronijevića, a njegova supruga Katarina čeka ishod današnjeg ročišta ispred suda.

NASTAVAK TERORA NAD SRBINOM: Srećko Sofronijević doveden na saslušanje (FOTO)

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Pred Osnovnim sudom u Prištini trenutno se odvija saslušanje Srećka Sofronijevića (39) iz Zvečana, koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Brnjak, prenosi Kosovo onlajn.

Policija je odredila 48-časovni pritvor za Sofronijevića, a njegova supruga Katarina čeka ishod današnjeg ročišta ispred suda. Sofronijević se suočava sa optužbama za navodni napad na "ustavni poredak" i "napad na službeno lice".

Ranije je bio ranjen u predelu grudi tokom incidenta u Zvečanu, kada su pripadnici specijalne kosovske policije upali u selo.


Sofronijević je ranjen 13. oktobra 2021. godine tokom sukoba sa pripadnicima specijalne kosovske policije u Zvečanu. Ovaj incident je rezultirao teškim povredama za Sofronijevića i desetine povređenih meštana. Nakon što mu je izvađen metak u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, lečenje je nastavio u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Sofronijević je uhapšen juče na administrativnom prelazu Brnjak, u društvu svoje supruge i dvoje dece. Bez obrazloženja, odveden je u policijsku stanicu gde mu je određeno policijsko zadržavanje. Danas će se znati da li će biti pušten na slobodu ili će mu biti određen pritvor nakon današnje sednice.

Uprkos svim optužbama, ishod današnjeg ročišta ostaje neizvestan, a supruga Srećka Sofronijevića još uvek čeka na vesti ispred suda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading